Elifim_derinim Merhabalar anneler bebeğim 7 aylık halının üstüne 2 tane yorgan serdim yere, yerden soğuk almasın diye bütün gün yerde çünkü daha oturamıyor döne döne heryere gidiyor. Siz nasıl Bi düzen yaptınız
Deletedmom414 Elifim_derinim bütün gün yerde duruyor mu cidden maşallah. Benimkide yedi aylık hep kucağımda. Ne yemek yaptırıyor ne iş. Yürütecindede durmuyor
seymaaras Elifim_derinim 13 aylık. Bütün gün ya yerde oturup oyun oynuyor yada yürüyor. Ha düştü ha düşecek hep peşinde.🙄😂
Aselyaa Elifim_derinim yerde oyun halısı da durur sıkılır 3-5 dk yurutecte zorda olsa durur. Bebeyatmazda 5-10 dk durur. Geri kalan surede kucaktayiz
Miraykiz58 Elifim_derinim benim de aynı sekilde halımda battaniye var orda yuvarlanıyor emekleyemedigi icin
Elifim_derinim Deletedmom414 kız nazar değdircen 😂yürütecte de duruyor ablası olmazsa durmuyor ama 4 yasında o da yerde Bi dünya oyuncak oynuyorlar
Gulfem07 Deletedmom414 aynı benim oğlan gibi 🙂9 aylık olana kadar yemeği eşim gelince yapardım hiç inmezdi gezmek isterdi bağırır aglardi9 aylık olunca birden değişti yüzüstü durmayı sevmeyen bebek sever oldu bir anda dönmeye yuvarlanmaya başladı hicbir zaman oturmayı sevmedi oturduğunu görmedim doğru düzgün bu yüzden devralıyordu sürekli ama oturmadığı halde 10.5 aylık şu an düşmüyor hani diyorlar ya düşerse doktora götürün diye yok ya bebek bir şekilde öğreniyor zamanı gelince problem olduğundan değil.Yurutec eltimin vardı almamıştık zararlı diye almadım kaynanam getirmiş gelmiş bindir dursun dedi sevmedi onda da durmadı:).
Deletedmom44 Elifim_derinim benimkide yerde battaniye serdim iki kat gerçi aşağıdan yanıyor ama olsun 😆ama yinede ne yapıp edip kuru yere gidiyo 😂
Elifim_derinim Deletedmom44 aynen yaaaa, döne döne parkeye gidiyor orda daha mutlu. Bizim alt kat boş kimse kalmıyor
ipek39ela Elifim_derinim Bizimki de 13 aylık bütün gün evi geziyor oyun oynuyor karnı acıkınca mama mama diye mama sandalyesine tırmanmaya çalışıyor, arada bi bezle ıslak mendilini getiriyor çişş diyor, değişik komik ve güzel günler yaşıyoruz bu ara 😂
ipek39ela Elifim_derinim Yok kız, hiç koşturmafım peşinde, evin düzenini ona göre ayarladım dolap kapakları kilitli, onu. Tehlikeye sokacak birseyler yok etrafta zten ıvır zıvır seven biri de değilim 😁 inan hic koşmadım peşinden 😁
Handeay7 Elifim_derinim 8aylik biraz kucakta, biraz yerde, biraz yurutecte ama çoğunlukla koltuklarin kenarinda ayakta😂 bu ara siralamayi ogrendi her saniye biseylere tutunup kalkiyor surekli pat küt popo üstü düşme sesleri evde 🙈
Elisamoms2208 Daha 3 aylık kucaktayiz bugün gün biraz daha büyüyünce geçer mi acaba yere koymak çok istiyorum evim alttan ısıtma yerler sicacik
Meva_ Elifim_derinim 5 aylık, yere gün yorgan serdim 2 kat onun üzerinde. Yada küçük ana kucağı var onda yada koltukta benle degisiyr😊
Deletedmom_29 Elifim_derinim oğlum üç buçuk aylık ben de bu soruyu sormak istiyordum yatak odasında yatağın üstünde tutuyorum bakalım hareketlenince ne yapacağız. Gece de burada yatıyor gündüz de uyurken burada uyanıkken de burada çünkü tam kapının karşısına yatırabiliyorum diğer türlü oturma odasında salonda kapınin tam karşısına yatıramadıgim için içim rahat etmiyor göremiyorum o yüzden sıkıntı oluyor benim için şimdilik böyle
Anne_6 Elifim_derinim tayt ve eşofman altı giydirirdim altına. Üstüne de uzun kollu zıbın uzun kollu orta kalınlıkta penye. Yelek veya süveter. Ayaklarına da çorap ve patik. Ayaklarını ve karnını üşütmemek gerek. Gazlanıyorlar sonra. Üşüttüklerinde ishal oluyordu benim bebeğim. Şimdi 18 aylık. Bir sorun yaşamadık kışın.
Melindaninannesi Elifim_derinim 5 buçuk aylık biraz yerde, biraz oyun halısında, biraz bebeyatmazda, biraz pusetinde duruyor onun haricinde kucakta camdan bakmaktan cam güzeli olduk 🙈🤣
SevcanDenizKorkmaz Elifim_derinim oyun halisinda durur. İş yapacaksam yurutece koyuyorum 40 dk falan duruyor. Mutfakta isim varsa mama sandalyesine oturtup eline kemirilecek birşeyler veriyorum