Kizimmmmm Prenses-annesi1 kızım 7 ay 24 gunlukk. Eğitici köpekçik clementoni aktivite masası bardak kule renkli halkalar, geometrik şekilleri tak çıkar bide küp bul tak. En çok oynadığı şeyler.
Deletedmom_50 Ben de bekleyeyim. Zira 7 aylığız artık zeka kartları ilgisini çekmiyor, algılar iyice açık zaten onlardan sıkıldı, bir çok oyuncakların da yaş ibarelerinde 12 ay ve üstü görüyorum. Bu anlamda ben de ne almalıyım şaşırdım.
Rana-2004 Prenses-annesi1 bu dönemde sesler çok dikkat çekiyor sesli oyuncak alabilirsiniz hayvan sesleri olan felan… ben bul tak aldım kendim sesli olarak hayvanları anlıtıyorum resimlerini gösterip köpek kedi mesela sonra kitap aldım hareketli onlara bakıyoruz biraz arabaları var eliyle ittirmesine yardım ediyorum motor gelişimi için onun elinden kendi elime alıp geri tutmasını sağlıyorum.bunlar dışında helezon alınabilir aklıma başka bişey gelmiyor 😊
Karacasmyrna Dokun hisset kitabı, hareketli kitaplar. Kova içine oyuncak koyup derinlik algısını hissetmesini sağlıyorum. Mama sandalyesine streç film serip jöle döküp altına küçük düğmeler koyuyorum renkli (ama gözetim altında çok dikkatli olmak gerekiyor) elleriyle yerlerini değiştirmeye çalışıyor. Şimdilik bu tüt aktiviteler yapıyoruz.