Cnprtk 1 yaşındayız uykular daha düzene girer derken geceleri 3-4 uyanmaya başladı. Daha önce uyanmadan 8 e kdr uyurdu noldu ben anlamadm hiç kalkmazdı yaşayan var mı ne zaman düzelir ?
Yar3nomur Cnprtk aynı durumdayım normalde uzun zamandır gece uykylarimiz iyiydi şimdi gece sürekli uyanıyor sabah 6 da ayağa dikiliyor gece 12 de yatıyor şimdi de ayağımda sallıyor um bir saattir
Deletedmom51 Cnprtk Bu ayın 16’sında 1 yaşına giricez. Sabaha kadar deliksiz uyuyan kızım artık uyanmaya başladı. Ve tekrar uykuya dalması da uzun sürüyor. Neden böyle oldu bende bilmiyorum. Şuan uyandı geri de uyumuyor. 🤦♀️
Bebisimm 13 aylığız, ilk aylar çok çok daha iyiydi. Uzun zamandır yarım saatte 1 ya da en fazla 1buçuk saatte bir uyanıyor. Gerçekten yıldım artık. 3-4 saat deliksiz en son ne zaman uyudu hatırlamıyorum bile
37nur Bebisimm bizde aynıydık ama doymadıgı icin uyanıyormus megerse her yolu denedik. Geceleri yatmadan yarım saat once yogurt pekmez karistirip 1 kase yedirdim 4 5 saat uyuyor simdi
Yasemin_06 Cnprtk bu ara atak haftasi heralde bizimde oyle uyku var uyuyamiyor uyusa 1 saate geri ayakta bide gunduzde benimkide tek uykuya donmeye calisiyor sanirim anlamadim.bizimde ayni bide iyice ewde skıldik valla nebiliyim cocuklarin bile ruh hallaeri degisti disariyi unutcak insanalri unutcak diye korkuyorum yani
bbmbbm Cnprtk diş geliyor olabilir kızım 14 aylık geceleri 1-2 kere anca uyanırdı ama su son 1 haftadır her saat başı kalkar oldu
Aygun Cnprtk aynı durumdayız şu an 13 aylık düzene girer rahat ederiz dedim 1 haftadır geceleri uyaniyo sık sık önceden 10 da yatıp ,8,9 da uyanirdi gece 1 kere süt için uyanirdi acaba neden boyleler
tubist Cnprtk benim oglum 11 aylik 5 ayliktan beri saat basi kalkiyor yedigi halde. Belki sizinki distendir daha once iyiyse