YigtnAnnesi Ne uyku ne biliyorne.birsey herseeyi unuttun Allah’ım bana dayanma gücü ver yoksa delirecegimmm😭😭😭😭😭
Ayseliiii YigtnAnnesi aynı dertden muzdaripiz benim oğlan da 9aylık artık cıldırıyorum uyumuyor oturmuyor yemek Yemekde ısrar ediyor sürekli peşimde kimsede durmuyor belki de 9ay ataklarıdır ama çok yorulduğumu yatağa girince anlıyorum ❤️
milasmommy YigtnAnnesi allahım arkadaşa vereceğin sabırdan bende istiyorum çok amin 🙏🏻 nerdese 7 aylık olucaz ama beynimin içinde uykular haram oldu çalıyorr
Mircan YigtnAnnesi 5 aylık olmasına az kaldı uyumamak için direniyor gündüz doğru düzgün uyumuyor da nasıl dayanıyor anlayamıyorum artık deliricemmmm
Ayseliiii YigtnAnnesi evet suan ayağımda sallıyorum sağa sola kaçıp duruyor artık ellerini tutarak uyutucam yoksa sabahı edicez gene
Asel_58 11 aylık olduk biz hala aynı. Gece kalkıp aglıyor saatlerce sallama emzirme gezdirme hiç birsey fayda etmiyor.uykusu var aslında ee eee diye kendi de söylüyor ama uyuyamıyor. Kendi yorulunca uyuyor..
limonlukarpuzzz YigtnAnnesi atak var canim atak 9. Ayin son gunlerinden sesleniyorum hala ayaktayiz 🤦 gündüz uykulariniz nasil. 10. Ayda düzeliyormuş:)
Minigimm1 YigtnAnnesi bizde bu saat oldu evin içini turlayıp turlayıp odamıza geliyoruz peki uyuyor mu hayır 🤦♀️ sallamaktan belim ayaklarım uyuşmaya başladı artık uykusuzluğu saymıyorum bile 🥲