BiciNanaMusi Aysegulisaa54 yaaa teşekkür ederim herseyi deniyorum yeterki sütüm olsun ya onada bir bakayım 😊
Kbraunal LiYaRzuU seni taşlarlar şimdi burda😊 memeyi tutmadıgı için bebekler çile çeken anneler burda şuan ses etme 😊😊
Sezenkumsal92 LiYaRzuU aynen bnde emmedigi zaman situm kendiliginden akiyor. Onu da ememeiyor biraz bosaltiyim rahatlasin die sagiyorum
Kbraunal rottenmeir bende kiraladım sonra emmedi gidip manuel sağma aldım ona biberon aldım öyle daha pahalıya geldi çok pişman oldum en iyisi küçük makinalardan almak o an pahalı gbi geliyor ama kiralama yönteminden daha uygun 45e kiraladım ona uygun biberon 60liraydı bir haftada uzattık süt artınca tavsiyem küçük malina al
Esoeso 3 saatte bir 20 dk sağım 10 dakika mola sonrA 10 dakika daha sağım yapın tek meme de. Sonra diğer memeye Aynı şekilde. Faydasını göreceksiniz. En son da soğuk kompres yapın bir kaç dk yanma hissini ortadan kaldırır.
BiciNanaMusi Esoeso yaa aynı dediginiz gibi yapıyorum 1 saat uğraşıyorum sağmak için bi sağ bi sol göğsü bosaltiyodum sonra tekrar sağ sol yapıyorum 3 saatte 250 cc çıkıyor iki gogusten inanilmaz mutluyummm 😊😊😊
Sumoscihangir BiciNanaMusi evet geceleri de aynı şekilde . Hatta bir göğsümü veriyorum diğerini bekletiyorum diğeri dolmuş oluyor 3-4 saat şekilde sağıyorum
BiciNanaMusi Tubutubu gogus ucum yok benim o yüzden almıyor memeyi silikon Uclada denedim almıyor o yüzden sagipta veriyorum
deletedmom2200 BiciNanaMusi bebeğim 5,5 aylık ben en en geç 3 saatte bir sağıyorum zaten süt geliyor kendi zamanı gelince anlıyorum 😄
Handeoyku BiciNanaMusi normalde 3saatte 1 canım. 20ser dk bi göğüs 20ser dk diğer göğüs sağım yapılması gerekiyor benimde yumuşadı iyice fazla gelmiyor yavrumun gücü yetmiyor alamıyor memeyi bu şekilde sagip biberonla veriyorum ve ayrıyetten mama yiyiyor 😏
BiciNanaMusi Handeoyku evet bak 3 saatte 1 yapmaya başladım neredeyse 1 saat uğraşıyorum sutlerin hepsini boşaltmak için nasıl fark etti ya bıkmadan usanmadan sağmak gerekiyor sanırım süt geldikçe çok mutlu oluyorum Rabbim bol sutler nasıp etsin hepimize
Fbasturk Momzone taze isırgan otu ile çay demle aç karnına iç yoksa aktarda kuru satılıyor onunla demle,birde sulu patatesli köfte yemeği ye canım süt geliyor hemen Allah in izniyle ,birde 2-3 saatte bir sağ
Kdrkrmz Pelvan ya canım benimde öyle . Bir kere ihmal etmeye gelmiyor hemen Mastit oluyorum . Bunun bir sonu yok mu 😞
Pelvan Kdrkrmz yok valla bugun kuafore gittim sagamadim her yere taplanmis saat 6dan beri sagiyorum ama duzelmedi azaliyor ama tamamen bitmiyor bazi insanlarda ben onlardanim azaldi eskiye nazaran ama oluyor hala