Efemmmm Bebeğim 4 ay 14 günlük göğsünde balgam ve hışırtı var çıkaramıyor anne sütü almıyor sağıp veriyordum 20 gündür şuan onu dahi içmiyor yardım edin çok çaresiz kaldım
Badeninannesi Efemmmm ah canım salgıb var biz de de var balgam çok zor atmak ben hava veriyorum sabah akşam doktor ağzından atması çok zor kakadan çıkar büyük ihtimal dedi Öksürdükçe ters çevir ve sırtına aşğıdan yukarıya vur canı acimicak şekilde
Twinmomtobe Efemmmm ahhh biz de aynı sebepten ikiz kızlarımla yoğun bakımda yatıyoruz çok zor çoook Rabbim hepimizin evlatlarına şifa versin çok üzülüyorum🙏🏻
-erCansu- Aselmerve hemen doktora goturmelisin bi gecede cigerlere inebiliyor Allah korusun ihmale gelmez
Badeninannesi Efemmmm salgın var çok canım küçük oldukları için sanırım bu aylarda balgam atamıyorlar inşllah geçer kısa zamanda biraz yüksek yatırın öksürüğe iyi geliyo ben gece reflü yastığına yatırıyorum çok faydası oluyo
fero Deniz2961 oğlum 3 ay 3 günlük onada kaynatıp içilebilir miyim bir zararı olur mu acaba bizde de aynı sorun var
Hayriyedeniz [bilinmeyen] ben bu yöntemi denedim ve kusarak bu balgamı attı ve suan çok şükür sorunumuz kalmadı 🙏 instagramda görmüştüm bende
Efemmmm Hanımlar doktora götürmek zorunda kaldık artık salgın varmış öyle dediler sizde bebişlere dikkat edin