Meryem2 Kızım 3 aylık ve önce gece uykusu çok düzenliydi bir kaç günden beri saat 3 lere kadar uyumuyor Neden uyumuyor acaba bir yöntem varmı?
Ceydakoruc Meryem2 hoşgelmiş atakk🤭 şaka şaka, bebeklerde bazen oluyor böyle düzensizlikler. Ağrısı olabilir, etrafı keşfettiği için, uyumak istemiyor olabilir, ev sıcak geliyor olabilir, olabilirde olabilir yani. Karanlık sessiz oda da uyutmayı deneyin ❤️
Kubrabazl-80 Meryem2 benim bebeğim doğduğu günden beri toplamda sadece 3 gün gece uydu 2 ay 12 günlük artık ayakta uyuyorum birmiş durumdaym annem babam olmasa sanırım bayılırım
Baharayazela Bizde 56 günlügğz üç gğndür geceleri uyumuyor hala ayaktayiz sancisi var dedim ona yordum ama aglmasi kesiliyor sakşnleşiyor uyumuyor 😬🥴
[silindi] Baharayazela benim kızım da 56 günlük ve gündüz uyur ama gece işte yarım saat felan uyur tam uykuya dalması da 4 buçuk yada 5 te tam uyur orda bende uyurum öyle uykusuz ölüyorum bazen hep sallıyorum beşiği saat 11 de uyudu yarım saat bu saat oldu hala uyumadı oynadım biraz işte emzirdim şimdi süt verdim beşikte sallıyorum ❤️ bu günlerde geçer inşallah 🌺
Meryem2 [silindi] inşallah onlar ağlayınca uyumayınca bizde üzülüyoruz konuşamıyorlar dertlerinide anlatamıyorlar