Cyln17 Kızlar fotoyu yükledimmi bilmiyorum ama benimde aynı şekil böyle 🤪 ne zaman düzelir yahuu bu eşitsizlik
Cyln17 MiracAlpinveUmutunAnnesi emzirmeyi kestikten sonra düzelir mi aceepppp yoksa bi ömür böyle mi kalcakk 😒Aman Allahım
Cyln17 Mom299 bende aksine evlenince daha dolgun olur dıodum evlendik olan göhustende olduk iyiimii barrriii🙉
Kayram2808 Cyln17 öyle kaliyomus emzirirken toparlamazsan bnim öyleydi küçük olanı verdim bol bol düzeldi
sonsuzmutlulukkk Cyln17 2 sene emzirdim bir sene sonra eski haline döndü takma kafana düzelir önemli olan emzirme şimdilik 🙃
Cyln17 sonsuzmutlulukkk çoğu kişi düzelmez dıor şimdiden karalara bağladım 😅😅oyy ölemm nerelere gideemmmm
sonsuzmutlulukkk Cyln17 her vücut aynı değil ki benim düzeldi bu 2. Bebeğim icim rahat seninde için rahat olsun inşallah düzelir
Mom299 Cyln17 yok kız eski.haline gelir merak etme ben ne kilolar aldım verdim.memeler pürsüdü buruştu ama sonra yine toparlandı korkma gelir eski ki bibi yerine biciklerin 🤣🤣
Cyln17 sonsuzmutlulukkk ay hadi inş kuzum düzelsin ya resmen fotodan farkı yok🤣 nseki kendimle barışık bir insanım çok daa şeeeeeyytty etmemek lazım
Cyln17 Betul055 kız benim kafa gidik 😀 bi dert edıorum bi gülüyorum halime yoksa benimki de bşi demedi ama ya içinden dıorsa😀paralarımmmm onu
Cyln17 sonsuzmutlulukkk biliyorum cnm ama kendi kendimle kavga ediyorum resmen 😀 ya eşim içten içe gülüyorsa parçalarm onu dıorum ahh kuruntular bi bitmedi