Ealisya kıyamam.. biz de ön buçuk ayligiz. Gerçekten gerçekten sabır sinayan aylardayiz arkadaşım. Ama biraz sabır ve sakinlik… Daraldiginda babaya paslasan? Azıcık,mesela on dk.. on beş dk.. nefes almalik, bı kahve içmelik?? Sen sakın olmadığında muhtemelen ruh halin ona da geciyo ve o da agresiflesiyo. Mesela ben sinir anlarında uzaklaşıyorum çünkü hepimiz insanız ve yukselebiliriz.. ancak sorun şu ki karşıdaki küçük civciv bizi asla anlamaz, istediğimiz karşılıgi vermez.. geçen şey yaparken buldum kendimi mesela ben de, kızım sen bilerek yapiyosun sanırım bunları.. beni sınamak için yapiyosun di mi? Yapmasak mi,almasak mi onu?? Final;aldı uyduyu çekti kabloyu kopardı😂 demem o ki baktın yukseliyosun hemen uzaklaş bı es ver. Onlari da anlamak lazım bu aylarda bir sürü yeni yetenek yukleniyo, yürüme belki, belki emekleme, belki diş,kafalarında neler oluyo ah bı bilsek..onun için en iyi anne sensin annesi, bunu bil, inanılmaz muhtaçlar bize bunu da en sinirlendiğinde aklına getir eminim iyi gelicek