bahar_55 Kızlar 8. Günüm ama hala sırt ve göğüs ağrım var hala koku alamıyorum tomografi sonucumda bugün geldi mikronodüller var yazıyo bir kaç tane ciğerde bir hasar kalır mı acaba 17 aylık kızımın testi bile pozitif kahroldum resmen 😥
Candi bahar_55 cok geçmiş olsun cnm. Benmde dört aylık bebegm vardı covid oldum ama tomografi çekilmedi test oldu sadece emzirdiğim için ilaçta kullanamdım c ve d vitamini kış çayları falan derken atlattım cok şükür. İnşallan hasarsıZ ve hızlı bir şekilde atlatırsınız.
Candi Yagizalpp hayır emzirirken cift maske kullandım normalde sürekli tek birtek yatarken cıkartıyordum ve elimde hep dezenfektan evide sık sık havalandırdım onun dısında bir şey yapmadık.
Song Allah sıfalar versin gecicek boyle dusunun dogal kekık cayı demeyın kendınıze kestane balı zencefıl sarımsak bunları tuketın
bahar_55 Song herşeyi tüketiyoruz ama ağrılar hala devam ediyo yarın karantinam bitiyo ama testte yapmıyolarmış ya hala pozitifsem nolucak bilmiyorum
bahar_55 Yagizalpp daha canım çok şükür bebişler daha kokay atlatıyomuş doktor öyle demişti sizde en kısa zamanda atlatırsınız inşallah