Elifim_derinim Merhaba güzel anneler kızım tam 7 aylık ama daha oturamıyor kendini arkaya atıyor yada belini dik tutamıyor öne doğru eğilir sekilde oturuyor. Sizin bebişler ne zamn desteksiz oturmaya basladı
Meeerveunal Elifim_derinim 4 aydan sonra destekli oturabilir genelde bebekler internetten bi araştırın bebeyatmaz var umarım işe yarayacaktır
Aley_ Elifim_derinim 6.5 Aylıktı dediğiniz gibi daha çok öne doğru giderek oturuyordu. 7 aya girdiğimiz gün oturdu. Şimdi de 1.5 yaşında düz duvara tırmanıyor🤦🏻♀️ O Yüzden endişe etmeyin zamanla yapacaktır.🌼
benim_adim_ebruli Elifim_derinim Benimde bugün tam 7 aylık oturamıyor halbuki 5. Aydan beri destekle oturtuyorum ama hala desteksiz yamuluyor bebem 😂
zerroya Elifim_derinim her çocuk bir olmuyor canım zamanla oturur çok zorlamadan destekli oturt sürekli sen yere otur bebeğinin bacaklarını aç oturt önünde kendini geriye atınca kucağına gelsin güvende hisseder hoşuna gider ben öyle alıştırdım yavaş yavaş ☺️
Birkucukeylulmeselesi Elifim_derinim bizde 7 ay 2 günlük olduk hala tık yok ay ı anlattığınız gibi dik duramıyor henüz
Nursu94 8 aylığız benim bebegimde hala oturmuyor gecenlerde bende post açmıştım normal mi diye. Benim bebegimde kendini geriye doğru atıyor inatlasiyoruz biraz
minesk 6aylıkken emeklemeye başladı ama oturamıyordu, hiç takılmadım, öyle güzel büyüyorlar ki.. ayın içinde kendiliğinden baktım oturmuş :)
Elifim_derinim minesk oturmayı öğrenince kendi kendine oturma pozisyonunu mu alıyor. 3.bebeğim ama unutuyor insan herseyi ☺️