Caculle Selamlar kızlar. Bebeklerinizi gün içinde ne kadar oturtuyorsunuz? Bizimki bütün gün oturmak istiyor.yüzüstü ya da sırt üstü asla durmuyor hemen ağlamaya başlıyor emekleme çabası hiç yok. Sabahtan akşama 1 2 saat uyuyor onun haricinde hep oturuyor. Bunun bi zararı olur mu acaba
Balakannesi Caculle bizimkide tam tersi çok az oturmak istiyor , desteksiz oturuyor ama çok kısa süre sonra hemen sürünmek istiyor 🙄
Yelizduru Benim kızım.da 7aylik 1 haftadır emekliyor bütün evi geziyor 😊 gündüz 2bucuk 3 saatte bir uyumak istiyor bazen bir saat bazen 2 saat uyuyor.benimkide oturamıyor daha desteksiz düşüyor 🤣
Yelizduru Poncik her bebegin gelişimi farklı demekki benimki 4 aylıkken done done geziyordu evde 1hafta önce de emeklemeyi çözdü durdurana aşk olsun.oturabilse çekmece karıştırmaya da başlar yandım 😊
Yelizduru Mesutefe emeklerken biyere tutunup ayağa kalkmaya calisiyormu benimki onuda yapmaya calsiiyirda yana devriliyor 😁
Mesutefe Yelizduru çalışıyor bazen elinden destek alıyor oturmak için yan durmak için :) oturacakta tamamen bakalım ne zaman :)
Poncik Ezoczr yemeğini yiyor ama uyku yok gündüz iki uyku yarim saat gece saat başı ayakta sürekli emiyor karnı tok ama neden yapıyor bilmiyorum
Yesmmrt Kılar benimde 6 ay 20 günlük oğlum var ek gıda iyi gidiyor ama. Kahvaltı olarak ne verebilirim yumurtasız
Bebek92 Benim kızımda 7 buçuk aylık. Desteksiz saatlerce oturur,sağa sola dönüp yuvarlanıyor,ama hiç emeklemekle işi yok 😃