Zlhcyln_90 Merhaba anneler 4 aylik bebegim var uzun zamandir meme reddi yasiyordum dolayisiyla sütüm de azaldi artik sagdigimda bile iki göğüsten toplam 60cc falan cikiyo her yolu denedim hatta eds bile ama oglum bi turlu mememi tutmuyo sütüm de bitecek muhtemelen çok üzgünüm
ZeynepCakir Zlhcyln_90 5aylık oğlum var. En başından beri mememi tutmadı, emmedi. Sağarak veriyorum aylardır. Sütüm az geldiğinde mama veriyorum. Üzülmeyin bi şekilde büyüyorlar. Çıktığı kadarını verin, kalanınıda mama yapın verin.
Elele Zlhcyln_90 eds yöntemi denediniz mi böyle durumlarda işe yarabilir belki . Kafanıza hiç takmayın strese girmeyin hiç bi şekilde büyüyorlar cidden yine az da olsa çıktığı kadar verin üstünü mama verin başta böyle takıyoruz ben de çok takmıştım şimdi diyorum boşuna stres yaptım o kadar
Zlhcyln_90 ZeynepCakir ilk çocuğum cok heveslenmistim sagsam da az cikiyo artik sagmamin bi anlami yok ki
oykuelf16 Benimde yeni yeni başladı reddetmeye, emzik alıyorsa bende önce emzik veriyorum sonra emziği hemen çıkarıp meme veriyorum öyle alıyor, şuan kızım sadece akşamları derin uykuya yatacağı zaman yapıyor. Allah yardımcınız olsun
Dmrmry 4 aylık kızım doğduğundan beri memeyi tutmadığı için sütümü sağıp veriyorum düzenli sağdıkça artıyor 3 saatte bir sağıp bol bol su için
Dmrmry Zlhcyln_90 benim kızım hiç emmiyor sadece anne sütü alıyor ve buzlukta donmuş sütlerim var çöpede gidiyor arada mesala 120 ısıtıyorum 100 içiyor kalan 20 cc çöpe gidiyor ilk başlarda çok azdı zamanla arttı tabi bol bol su içip uyuyorum eşim ailem sağdığım sütleri içirir ben uyurum. Uyku da süt arttırıyor. Kişiye göre değişir mi bilmem ama benim çok arttı sütüm
Gamzeli03 Zlhcyln_90 sütün tadına baktın mı cnm göğüs ucun var mı ucu olmadığı için de tutmak istemiyor birde biberona alıştırma oradan gelen çok birde daha kolay memeni açken ver pes etme bir yudum da olsa anne sütü alsın cnm