pikacuu Busebalimm Sarılık oldu. Sık sık emzirmeme rapmen 1.5 ay sürdü. Fazla uyumasına izin vermedim emzirdim sürekli 7 gün hastanede ışık tedavisi gördü bi de
InancDemir20 Busebalimm karnı tok olucak uzun süre ac kalmıcak sekeri dustukce sarılıgı artıyor. bızım 2 ay sürdü arastırıldı idrar yolu enfeksıyonu oluncada uzarmıs birde anne cocuk arasında kan uyusmazlıgı oluncada uzuyormus sebepleri var yani
Deletedmom7 Tuba her posta varsın 🥰 Busebalimm bol bol emzir suan sarılık varsa sen yumurta yeme patates yeme üzüm pekmezli su yap kendine onu öyle iç kabak tatlısı ye .
Renk InancDemir20 ay aynı seyler ya. sarılık+anne bebek kan uyusmazlıgı+ ıdrar yolu enfeksıyonu. Butun bunlar bırlesınce 10 gun yogunbakımda yattı yavrum.
Renk Benimki de sık sık emzirmeme ragmen oldu. Asla mama vermem demeyin. İlk zamanlar kaşıkla mama vermenizi tavsiye ederim. Ama kaşıkla :) biberona alışmaması için. Sonra bıraktırırsınız. Sarılıgın tek çözümü aç kalmaması.
InancDemir20 Renk evet geçti şükür o gunler ama idrar yolu enfeksıyonu hala devam galıba idrar kokusundan anlıyorum 🥴🥴
Candi Busebalimm sık sık emzir sütün olmuyorsa mama verebilirsin bizim iki ay sürdü ama ışın tedavisi almaya gerek olmadı
Leylaa-afr Busebalimm 11.2 biz 1 hagta sonra kontorle gel ve sık sik emzir bebisi dedi ve dedigini yaptım 1 hafta somra gitgigimde 7.5 ti 4 5 gün sonra birdaha gel dedi gittigimde 5 ti suan 26 gunuluguz 40 gel bakalım bidaha dedi
Tiroit Benim de bebeğim sarılık oldu sık emzirmek mama vermek istiyorum ama kendi istemiyorsa ağzını sımsıkı kapatıyor zorlayınca da ağzındaki mama ya da sütü geri dışarı atıyor ne yapabilirim
Zerin1234 Busebalimm benim doğumdan 2 gün bebeğim sarılık geçirdi 400 gr verdi anne sütü ek olarak mama veriyorum bebeğin toperlana bilmesi için şükür 13 günüm biraz daha iyi az kaldı geçmesine az birşey kaldı ama