Prensessannemm Desemde inanmayın çok anlamiyorm bu işlerden ama çok canım sıkılıyo fırsat buldukça bsylr yapmak istiyorm neler yapabilirim kolay ama güzel bsylr olursa iyi olur😊
Ebrarveannesi Prensessannemm vala kızıma hamile kaldım bı battaniye başladım son iki dilimi kaldı kızım şu an 5 aylık battaniye daha bitmedi 😄🤣 gören evlenesiye kadar bari bitir kızın kızına koysun diyor 🤣 ay ne yapayım bı işe hevesle başlıyorum ama sonra skiliyorum 😄😄
anne15 Prensessannemm youtubeda anlatımlı videolardan birtane popcorn battaniye , bikaç yelek sapka patik örmüştüm . O sekilde basarabilirsiniz sizde
iki_tospik_annesiii Prensessannemm biri örgü mü dedi 🤦🏻♀️ Canım sıkıldıkça internetten model çıkartır yaparım😊
Prensessannemm anne15 Sağol cnm daha önce ztn bonbon şekeri diye bı örnek varya ondan yapmıştım da bakalm devamı gelick mi😊
Prensessannemm Ebrarveannesi Aynn ya işte bnde sıkılıyorum şöyle sıkılmadan çabuk biten bsy bulsam çok iyi oluck 😊😊
iki_tospik_annesiii Prensessannemm teşekkürler cnm daha neler neler war 😀 modeli görmem yeterli benim için 50 taneden fazla havlu kenarı yapmışımdır değişik değişik modellerden 🙃😍
Prensessannemm iki_tospik_annesiii Allah bana sana verdiği becerinin 10 da birini vermemiş ya adelet mi bu doğru düzgün hiç bsy yapamıyorm yada sıkılıyorum ya😤😂
iki_tospik_annesiii Prensessannemm inan ki bnde hiç bilmiyordum. Kaynanam alıştırdı banada. İlk yaptığımda görümcemle birlikte yaptık yarışa girdik kim daha önce bitirirse diye. Ben onun üstüne 50 tane yaptım😂😂 o hele elindekini bitirdiği yok 😂😂 sonradan alışkanlık oldu yapmaya devam ettim. Bebek yelegi patik herşey yapıyorum çok şükür.