EsraGoktugmom Kızlar bebekleriniz oturmaya başladımı ben oturtmaya çalısıyorum ama daha kendi duramıyor sizlerde durum nasıl tam ne zaman kendı oturur acaba bide ek gıdada nasılsınız 🤷
Busrablt61 EsraGoktugmom bizde 6 ay 2 günlûğüz tabiki daha sırt kasları gelişmedigi icin desteksiz oturmuyor ama hergün oynuyoruz oturuyoruz derken biraz daha iyi şu aralar ek gıda başta bi önlük yedi ama şimdik ağzınada bi kaç damla giriyor 😂😂
Yenianne135 EsraGoktugmom bi hafta sonra tam altı ayını bitirecek o zaman ek gıdaya geçeceğiz. Henüz desteksiz oturmuyor. Uykuya dalmada problem yaşıyoruz çok iştahsız meme emmek istemiyor. Gün içinde nasıl oyalıyorsunuz ç? Bende oyalayacak şey kalmadı sanırım
prensesannesi4 EsraGoktugmom 6 ay 26 gün 5aylıkken destekli oturuyordu şimdi kendisi desteksiz oturuyor emekliyor
BhtrOlcay_ EsraGoktugmom bizimki yavaş yavaş desteksiz oturmaya başladı sayılır sıpa 4.ayından sonra kalkmaya meyilliydi zaten şimdi oturmadan duramıyor tam 6 aylık olduk 🥰
serebro EsraGoktugmom 5 aylıkken sık sık oturtmaya başladım yastıklarla yada bacak aramda arkasında yanında durdum diyeyim. 6.5 aylıkken tam desteksiz oturmaya başladı. 7 ay 7 günlük uzun süre oturuyor artık. Oyuncaklarını tam önüne koyun iyi oluyor