Busrahuma23 bizde o aylarda meme reddine başladık altı ayı bitireceğiz hala savaş içimdeyim bu meme reddi denen şeyle. Sütüm ilk başlarda tazyikli geliyordu ve sürekli ama sürekli boğazında kalıyordu. Bence bebeğim korktu ve emmek istemedi hiç ama ben zorla verdim özelliklede hep uykuluyken ya da uyurken emzirdim o da emdi. Hala da uykudayken rahatça emzirebiliyorum.Emzirme danışmanıyla görüştüm burda yazılanların hepsini tek tek yaptım bi ara bağlandı memeye sonra yine uzaklaştı😞 ben çok yoruldum ağladım ama hala meme vermek için savaşıyorum bi hafta sonrada ek gıdaya geçeceğiz bakalım nasıl olacak. Ben çok fazla çaresiz kalıp araştırma yaptığım için böyle uzun uzun yazdım. Beraber dışa girin benim bebeğim direk emiyordu hatta karnını doyurup çıkıyorduk sonra da uyutuyordum. Ayakta şarkı söyleyerek emzirdim hala da öyle emziriyorum. Koltukta yavaş yavaş sallanarak emzirdim. Bazı zamanlar da sağdıgım sütü kaşıkla verdim memeyi tamamen bırakmasın dıye. Biberon ve emzik kullanmadım . İnşallah faydalanırsın ve bebeğin memene geri döner benımki de iştahla içer 😊