Burcem Ela20mercan doktora söyledim 5. Aydabaşladık ama tadım olarak gittim (yoğurt kabak patates havuc) direk yüklemedim şu an 6 aylık olduk çorba flaan yavas yavas vermeye basladım bazen iki ögün de veriyorum
Ela20mercan Ssultannn çok teşekkür ederim Peki tek tek mi denediniz sebzeleri yoksa kabak havuç patates i birlikte püre yapıp mı verdiniz Yani sorum şu 3 gün Kuralı uyguladınız mı her sebzede.
Ela20mercan Burcem bize de doktorumuz yavaş yavaş tadıma başlayabilirsiniz dedi 5 ay 11 günlüğüz. Daha başlamadım tadıma ama yavaş yavaş başlayayım diyorum. Kafamda bişeyler var sizden de fikir almak istedim çok teşekkür ederim dönüş yaptığınız için
Aayyssee Ela20mercan uygulamanız çok önemli çünkü bu ay zaten tadım ayı ve bebeginizin alerjisi var mı yok mu onu anlayacagınız ay. Yani amaç bebeği doyurmak değil . İlk öncelik her zamananne sütü 9. Aya kadar
Ssultannn Ela20mercan tek tek iki gün dedi doktorumuz yoğurt kabak havuç patates brokoli yumurta sarısı denedim baktım alerjik değil başka verdiklerimi denemedim şimdi 8 aylık herşeyi veriyorum şükür sorunda olmadı ama siz deneyin tabi her bebek bir değil 😊