Momkids Çıldırmama ramak kaldı😁 9 da uyuttum kaçtır kalkıyor gelip pışpışlıyorum geri uyuyor. Her gün böyle.. neden böyle🤐 6 ay 20 günlük
Dmrcnn Momkids gece uykusuna gecemiyor ki 😅 8bçkda uyuyor sabah 6ya kadar minimum 20 30defa uyanıyor bazen yarım saatte bazen 20dkkda bir 8ay 13 günlük ve 3.5aydr böyleyiz 🤷🏼♀️ Tükendim
Burcem Momkids aynı problem bizde de var 6 aylık 8.30du uyuttum bu saate kadar 2 kere kalktı desteğe alıştığı için uyandığında kendi kendine geçemiyor uykuyaa geri bu yüzden bende desteği bırakmak istiyorum
Atlas2020 Momkids 3 ay 15 günlüğüz valla hiç bişey yapmuyorum 9 da uyutmaya alıştırdım dogdugundan bu yana hep 9 da uyur karnını doyururum sadce gözlerini örterim kendi kendine uyur sabah 6 ya kadar
patitoo Momkids ahhhh kuzuuumm ya normalde altı aylık bi bebeğim karnı toksadört beş saat kesintisiz uyuması gerekirken bizim kız gözler kapalı kımıl kımıll uyku düzenimiz vardı bu diş mi bilmiyorum ama ağlamada yok kımıl kımış sallıyorum kalkmak istiyor kafayı kaldırıyor
Momkids Atlas2020 maşallah canım bizimki gününden böyle uyku saati dokuz ama dalana kadar kaç defa kalkıyor
maviboncukruyasi Atlas2020 4 ay atağına kadar bizde öyleydik inşallah bozulmaz düzeni anlatma sakin böyle kız nazar değer ben çocuk uyuduğu günler eşime bile uyudu gece dinlendim demiyorum😂😂
Erdeminannesi19 Atlas2020 o kadar saat aç mı bırakıyorsunuz ? 3 buçuk aylık bebek 9 saat boyunca aç kalmamalı bence doktorunuzla görüşün bu konuyu. Hele de anne sütü alıyorsa ! mama da belki tok tutar ama yine de danış derim.
Yorgun-ana Momkids aynıyız burda bekleyeyim dişte etkiliyor biliyorum ama asla kendi uyuyamıyor nasıl alışacak ya😞
Mom078 Momkids 9 da uyudu birazdan uyanır emer uyur sonra 2-3 gibi uyanır emer uyur sonrasını çok aklımda tutamıyorum 😂
Momkids Mom078 hahah bende öyle ya gece bazen uyurken onu kucağımda diye hatırlıyorum irkiliyorum ne zaman emzirdim ne zaman yerine koydum herşey bitik bende de😁
Feride_Ali 5 ay 10 gunluk gece 12 de ve ya 1 yada 2 ,3 gibi uyur kafasina gore 🤣ama 12 vaşliyorum sallamaya 2-3 saat salliyorum anca uyuyor bide sabah 10 da kalkiyor🤣 dun gece mesala 12 dw yatirdim sabah 4 kadar uyumadi delirdim artik
Momkids Feride_Ali çok geç değil mi ya canım uyku saati bende erken uyutmaya alıştıriyim diye böyle yapıyorum da dalamıyor saat kaça kadar
minikmerinos Feride_Ali merhaba. Benimde 5 aylık oğlum var. Bizimki de gece geç saatte uyuyup sabah ta geç kalkıyordu bende sabahları zorla uyandırmaya başladım yavaş yavaş geri çektim sabah uykusunu böylece gündüz uykulsrida geri kaydı akşamda artık daha erken uyuyor siz bu düzenden memnun musunuz bana zor geliyordu
Dmrcnn Momkids o kadar zor ki ailelerimizden ayrı uzaktayız pandemi sebebiyle tek baktım hep tarif edilemez bi yorgunluk allah sabır versin hepimize tüm gün cocuk yemek bulaşık çamaşır bulaşık gece asla uyumayan bebek derken 1saat bile yatıp dinleyemiyorum zayıflıyrm kahvaltı asla yapamıyrm . Yani her iş tamm ama gece uykusu cok baska gece uyuyamamak daha yoruyor aylardr cok fenayız buna şükür diyorum
Merve_38 Momkids merhaba benim bebeğim de 6 ay 10 günlük saatbasi iki saate bir uyanıyor agliyor bende bu dertten muzdarip im
Feride_Ali Momkids canim 12 de uyumasi guzel cunki bizde o vakitlerde uyuyoruz sabah kalkmak zor oluyor .buyudukce bence duzelir .ama 2-3 gundur 1,-2 gibi uyuyor gecede kalkiyor ama dişinden ola bilir of of