Okay06 biranne_ bebekleri bilemicem canım şükür başımıza gelmedi kakasını sürekli kontrol ederim. Sagolasin canim
Maybeoneday BurcuKucuk uzun zmaan olmus postu açalı umarım buralardasındır 😂 hangi şurubu kullanmıstın oğluna?
BurcuKucuk Maybeoneday evet buradayım🤣 kontil şurubun adı yarım ölçek vermiştim bir hafta sonra da bir yarım ölçek daha
Maybeoneday BurcuKucuk ya canın kusura bakma bana bildirim gelmedi cevap yazmıssın cok tesekkür ederm 🥰 bize de andazol yazdı bugün kullandık kakasını yaptı ama ben bişey göremedim kakasında. Bittiğini nasıl anladın 🙄
Melek030 Sarımsak yutun tüm olarak, sabahları havuç yiyin, kekik tüketin, kabak çekirdeği ve yağı, nohut. Ve elma sirkesi ile büyük wc den sonra pamukla silin makati. Hepsi çok etkili denenmiştir. Ve salam sucuk sosis gibi şeyler yemeyin
Tugceozefe biranne_ 4 yaşındaki oğlumda var dişlerini gicirdatiyor ve ağzından salya akıyordu yemekte çok az yiyordu kıl kurdu varmış şuan ilaç kullanıyoruz
BurcuKucuk Maybeoneday Çok geçmiş olsun 💐 çok çok affedersin kakasında görüyordum beyaz beyaz bayağı artmıştı kakasındakilerinin miktarı 1 hafta sonra tekrar verdim ( 1 hafta sonra tekrar verilme nedeni eğer yumurtaları kaldı ise onlar da dökülsün diye) o zaman yine takip ettim bu sefer kalmamıştı hiç
Maybeoneday BurcuKucuk ya bizim kakasında olmuyor hiç. Sadece geceleri poposundan cıkıyo bir kac tane. Dün ilacı verdim kakasını da yaptı aksam. Ama kakasında hiç bişey yoktu gece yine rahatsız oldu altını actım. İlacı vermeme ragmen canlı kıl kurtları vardı. Öldürmesi gerekmiyor muydu bu ilacın 🙄
Maybeoneday BurcuKucuk bir doz vericeksin 14 gün sonra bir doz daha vereceksin dedi. Ama kafamı karstıran kurtlar canlıydı gecesinde. Ölmesi gerekmiyor muydu
BurcuKucuk Maybeoneday sen yine de takip et bugün ve yarın nasıl olacak ama ölmesi lazım. Sabah aç karnına veriyorsun değil mi?
hazalinannesi1705 biranne_ kuzum sağlık ocağına git bebek için andazol adında bir şurup veriyor sana da hapını verir
BurcuKucuk Maybeoneday canım bak şimdi bu kurtlar mideden besleniyor ya o yüzden sabah aç karnına verilmesi daha uygun. Mideye giren ilk şey bu ilaç olunca kurtlar ilk onu yiyor ve bu da onları öldürüp dökülmelerine neden oluyor 🙈
Fadikfs Dragon2018 bendede olmuştu dışardan yediğin şeylerden salata gibi birde iyi pişmemiş etten oluyor
Maybeoneday BurcuKucuk aa cok mantıklı o zman ikinci dozu aç karnına vereyim 🤭 cok tesekkür ederm kuzum 😘