Nnuurr Emziren bir anneyim inanılmaz bir şekilde şaçlarım dökülüyor sebebi yada çaresi var mı sizde de oldu mu böyle bişey?
AygulSina Nnuurr vitamin eksikligindendir. Doktoruna danis sana takviye yapsin. Ama sanirim demir eksikliginden oluyordu cok emin degilim
Derinsum Nnuurr anneyi tanıdığı için dökülüyor mus ben emziremedim hiç kızımı yaklaşık iki buçuk aylıkken itibaren dokulmeye başladı 6 ay 2 günlük hala dökülüyor
Nnuurr Ftmsnny benim de öyle her saçlarıma dokunduğunda elime geliyo endişeleniyorum bide çok üzülüyorum bi çözümü var mı ki bunun
Ftmsnny Nnuurr Doğum yaptığım günden beri vitamin takviyesi alıyorum ama buna rağmen başladı. Bebek anneyi tanımaya başladığında dökülürmüş 😊 hamile olmadan önceki halime geri döndüm
Nnuurr AygulSina bende Bi şey eksikliğindendir diye düşünüyorum ve testlerde aşırı kansız çıkıyorum büyük ihtimal ondan da olabilir bi görünmek lazım doktora
Acemi_ogretmen_annee Doğumdan 2-3 ay sonra başlıyor dökülmeye ben inanılmaz çektim şok oluyordum o saçlarımı görünce tamamen hormonal bir durum her annede oluyor ve geçiyor yaklaşık 2 ay sürdü benim yeni yeni düzeldi önlerim açılmıştı doldu oralar minik bebek saçlar çıktı darısı size inşallah. Saçınızı çok yağlandırmadan yıkayın sarımsaklı şampuan argan yağı tarzında şeyler kullanabilirsiniz
Nnuurr Acemi_ogretmen_annee aa geçici bi durum mu bunu duyduğuma sevindim yenilerinin çıkmasında güzel ama hemen yıkasam bile çok dökülüyor zaten saçlarım çok güçlü değil maalesef
Kumsal77 Nnuurr maalesefki oluyor yaa bide saçlarım çok uzun kesecem diyorum eşim ve Kayınvalidemmmmm bırakmıyorlar, gizlice kesecem de 😂😂
Alya__ela Nnuurr ayni durum bende de war malasef..sebebi neden bilmiyorum.uzun oldugu icin kiyamasamda kestirmeyi düşünüyorum😔
Nnuurr Alya__ela benim çok uzun olmadığı halde kıyamıyorum ama böyle giderse biraz aldırcam uçlarından galiba iyi gelsin de
Brnkrm Nnuurr evet brnimde çok dökldü. Resmen yanlardan kel kalmıştım.kemik iliğiyle tekrar saçlarım çıktı