canimoglum_2020 Tuanaseyda benim doktorum 6. Ayda başlayacağız 3 doz olacak dedi bu ay 5. Ay kontrolümüzde detaylarını alacağım
Subatbali Tuanaseyda biz bugün yaptirdik 9 aylığız bexsero 1. Dozunu 2. Doz da bidaki ay 3. Doz bi sene sonraymis nimerxide 12 aylikken tek doz yaptircaz doktorumuz öyle dedi
idillinamom Tuanaseyda 2 yaşına dek yapılabilir. Menenjit a grubu nimenrix tek doz yapılır. Fiyatı 280-300₺ civarı Menenjit b grubu bexero 2 doz yapilabilir. Fiyatı 450₺ falan Doktorunuz ile görüşün size uygun aşı takvimi oluşturabilir 🌹
jap Tuanaseyda bexero ilk doz 16 aylıkken yapıldı. İkinci doz 18 aylıkken. Nimenrix tek doz bu ay yaptırcaz 20ayı doldurunca. Bexeronun fiyatı tek doz 449 tl
Yasemin89- Tuanaseyda bizde 14 aylığız bende yaptıramadım covid olduk ertelendi hep yarın sağlık ocağını arayacağım ne zamana kadar yaptırabiliriz diye
canimoglum_2020 Tuanaseyda evet her yaşa yapılıyor yaşından sonra tek toz sanırım doktorunuzla görüşün
Gizembayram Subatbali ya ben bu aşıya cesaret edemiyorum iyi yapan bir doktor yada hemşire olmazsa çocuk direk felç oluyomuş yanlış yaparsa aşıyı siz nerde yaptırdınız
Tuanaseyda idillinamom teşekkürler canım aile hekimi biliyor mu peki sağlık ocağında yoksa Özele mi götürmeliyim
idillinamom Tuanaseyda Özel çocuk doktorunuza danışmanızı öneririm öncelikle 😊 aile sağlığı merkezi de yapıyor aşıyı ben doktorumuza bir takvim oluşturtup orada yaptırmıştım
Seyma-2436 Tuanaseyda Sağlık ocağına sordum bugün çocuk doktoruyla görüşüp zamanını ayarlayın çokta geç kalmayın dedi bebeğim 3 aylık bizde danışacağız bakalım
Subatbali Gizembayram bisey olmaz korkmayın imkanınız varsa cesaret edip yaptırın hastaliklar cok çoğaldı çünkü bisey olmaz Allahin izniyle