Meriwa Kızlar 3 aylık oğlum ne hamilelikde neden öncesinde böyle dökülmemişti kel kalıcam 😔 varmı öneriniz
Deletedmom7 Meriwa herkes aynı sorunu yasıyor hormonlar bir anda düştüğü için ve bebek emdiği için sizin vitaminlerizi de sömürüyor vitamin takviyesi alın
Sibel22 Meriwa iki aydır çok fazla dökülüyor yıkarken ayrı tararken ayrı gün içerisinde ayrı yani ben kel kalmadım madem bişey olmaz biraz azalma oldu tabi ama normal dediler hatta bende açmıştım post doğum sonrası oluyomuş
Angelif35 Meriwa aynı şekildeyim bende, tahlil sonucu çok iyi hatta b12 fazlalığı bile var, anlamadım gitti bu kadar dökülmesi mahvediyor insanı:( zeytinyağ ve sarımsak maskesi yapıyorum bi nebze iyi gibi tavsiye ederim, biotin aldım bakalım nasıl gelcek..
Julijuli Meriwa ben 3 kez kısacık makinaya kestirdim kocama yoksa avuç avuç dökülüyordu.tabi ben kapalıyım sorun olmadı o yüzden.şimdi uzuyor hem çok sık hem dökülme kalmadı oğlum 1 yaşında.
Meriwa Pembe_panjur ya böyle dipten dipden nasıl kopuyo anlatamam ya 🤦♀️ Tüm psikolojim bozuldu resmen
Meriwa Deletedmom7 valla tüm değerlerim normal çıktı canm hangi takviye mesela aile hekimi kan tahlili yaptı bişey kullanmanı gerektircek değer düşüklüğü olmadığı için vermiyorum dedi
Meriwa Deletedmom7 hepsi cok iyi cıktı ondan vermedi eski gebelikde kullandığım takviyelere devam edesim var valla
ebrugnd Sibel22 benimde aynı şekilde canım ama bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile ısırgan otu ile yıkayacagım detaylarını tam bilmiyorum ama faydasını çok gördüğünü söyledi internetten araştırıp bakabilirsiniz
Meriwa Sibel22 oluyormuş evet tepem açıldı ama ya 🤣 iyice azalınca bide işe gidiyorum topluyorum tepeden hep kafam ağrıyo artık
Sibel22 ebrugnd bi bakayım tatlım onada denemediğim şeyde kalmadı hep sonu hüsran iki gün oluyo aktardan yeni bi yağ aldım onuda deniyorum şu an ama ısırganada bi bakayım
Meriwa Angelif35 teşekkür ederim canm benimde b12 falan norladen yüksek cok iyi beslenmen dedi bemix ampul verdi haftada 2 kere daha yeni başladım ama saçımı taramak banyoya dahi girmek istemiyorum ya o derece sinirim bozuluyo artık saol tavsiyen için
Sibel22 ebrugnd ısırganlı şampuan aldım bitane başka yağ ve şampuan aldım zeytin yağı denedim şimdi en son aldığımdada iki üç çeşit bişeyler var bakalım o ne sonuç verecek ama galiba haklısın en iyisi birşey yapmamak zaten dökülüyor 🙂
Kolera Meriwa kullanabilirsin zaten doktorlar diyor bazen bitene kadar devam edin diye doğumdan sonra yani