Arinmom Kızımın alerjisi vardı kakada kan hariç bütün belirtiler vardı zaten diyetteyim ve alerji doktoruyla gidiyoruz devlette tabi dün balık yedim ilk defa kakada kan gördüm acile gideyim mi bekliyeyim mi yani bişey yaparlar mı acilde
Tortilla Arinmom hayır yapmazlar telas yapma. Yarın Doktorına gıt anlat. Demekkı balıga yada baska bısey yedoysen yanında ona alerjısı var.
Nrgs Arinmom acillik bir durum yok daha doğrusu gitseniz de bir şey yapmazlar, eğer balıktan olduğunu düşünüyorsanız bir süre ara verip tekrar deneyin yine kan olursa demek ki balığa da alerjisi var diyetinize onu da eklersiniz
Alparslan-mom Arinmom nefesinde zorluk vs yoksa gitmeni gerektiren bi durum degil. Muhtemelen baliğa da alerjisi var. Oglumda boyle olmuştu
Zeynepazram Acilde bir şey yapmazlar alerji tanısı koyan doktoruna git ya diyette kacak yaptın ya da balıga alerjisi var
Arinmom Zeynepazram testte yapıldı aslında sadece domatese çıktı ama ben zaten diyetle yumurta süt ürünleri olduğunu biliyordum herhalde balığa da var ne yapacam bilmiyorum çok zor 🙏
Zeynepazram Arinmom o zaman kacak yaptın canım son 3 gunde yediklerini düşün veya baska yerde yedinmi
Arinmom Zeynepazram yok canım hiç bi şekilde kaçak yapmadım ama bebeğim 3 aylık yeni bu sürede balığı ilk kez yiyorum başka nişey aklıma gelmiyor ilk kez kan görünce panikledim