ikraisravarol Anneler ben ikiz bebek annesiyim 3 ay 25 günlük bebeklerim ve prematüre 32 haftalık doğdular bebeklerim bu aralar ağlama krizlerine giriyorlar sizce normal mi bu aylarda bebeklerin böyle yapması
ikizlerinannesi2985 ikraisravarol canım kaç gün küvözde kaldılar senin evlatların? Ben de 31+2 de doğum yaptım. 6 hafta oldu hala küvözdeler de ondan soruyorum
ikraisravarol ikizlerinannesi2985 benim bebeklerin tek sorunu kilo problemiydi. Doktor 2 kilo olmadan vermedi. Bir ay sonra ikisi de ik kilo oldu öyle verdi
ikizlerinannesi2985 ikraisravarol biz de şuanda kilo alımlarını bekliyoruz. 43.gün bugün ama 2000 gr a yaklaşamadılsr bile😬 anlamadım bi tek benim çocuklarım mı kilo alamıyor😔
ikraisravarol ikizlerinannesi2985 ben son 10 gün gidip anne misafirhanesinde kaldım hastanede. Doktor kendin besle dedi 10 gün içinde ne yaptım ne ettim kilo aldırdım iki saatte bir gidip hem emziriyordum hemde formül mama veriyordum
ikraisravarol ikizlerinannesi2985 doktor seni hastaneye çağırmadı mı sen besleseydin belki daha iyi olurdu canım
ikizlerinannesi2985 ikraisravarol ilk defa 2 gün önce emzirmeye gittim o kadar. Onun dışında bize göstermiyorlar bile pandemiden dolayı. Geçen hafta da ben artık dedim kucağıma verin kokumu alsınlar hızlansın süreç diye öyle verdiler. Ondan sonra oğlum toparlandı zaten. Haftada sadece 1 gün yarımşar saat izin veriyorlar emzirmeme…
ikizlerinannesi2985 ikraisravarol vermiyorlar ki besliyim.. biri 1850 diğeri 1670 gr. Bi alıyolar bi veriyolar anlamadım valla..
ikraisravarol ikizlerinannesi2985 anlıyorum seni canım çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte kavuşursun bebeklerine
ikraisravarol M-A-R-M ya şöyle mesela akşam başlıyor uykusu geliyor ama uyuyana kadar yarım saat bir saat ağlıyor