Yigitpasam Bebeğim 3 aylık gündüzleri hiç uzun uykusu yok yarım saat anca uyku gözünden akıyor ama uyuyamıyor sık sık uyumak istiyor o yüzden ama dalamıyor sizde durumlar nasıl ?
Altntaskadrye Yigitpasam 2,5 aylığız aynı sürekli memede uyukluyor ama dalmıyor tam anlamıyla yatırdığım an ağlıyor memeye gelmek orada uyuklamak istiyor akşama kadar böyle gece uyuyor mu sizin bebeğiniz ?
mina00 Yigitpasam aynı sorunu yaşıyoruz benımkı hıc yarım saatda uyumaz 10-15 dq kucakta uyur yerıne koyunca 5 dk gecmez uyanıer ama uykusu gelıyo aglıyo, qaz desen qazda degıl sorunu durduk yerde uyanıyor bırden
Metehanin_Annesi Yigitpasam benim bebeğim 2-3 gün düzene girmişti gündüzleri toplam 4 saat uyuyordıu ama son zamanlarda sanki yenidoğan gibi gazlı ve bu yuzden hemen uyanıyor malesef
Yigitpasam mina00 niye böyleler yaa uykularını alamadıkları için de hep huysuzlar 🙁 ve düzgün ne bi iş güç yapamıyoruz
mina00 Yigitpasam cok haklısın, aglıyo uykusuz dıye kayınvalıdem cocuk ac dıyor yemek ver ver verıyorum azıcık emıp uyukluyo koyuyorum uyanıp aglıyo sonrada uyutamıyorum 🤷🏻♀️ Dogru duzgun ısde yapamıyorum