Birkizbiroglan Merhabaaa merhabaaa 🙋🏻♀️😁😁 12 ay 11 günden selammmm 🦋 bu arkideş kendini kusturmaya çalışıyor, sinirleniyor yada başka bı durum oluyor iki parmağı boğazına kadar sokuyor 🙈🙄 nedir bu 1 yaş sendromu mu ? 🥀
Feride_Ali Birkizbiroglan benim bebegimde 5 aylik diş çikariyor parmaklari hep ağzinda ve kendini kusturuyor
Deletedmom413 Birkizbiroglan Mom3 Benim kiz agzini aciyor tam lokmayi koyarken dilini disina cikarip oyle bekliyor 😀 o esnada kasiktakiler yere dökülüyor
Birkizbiroglan Mom3 ağzına almadan atıyor zaten 🙈 sağolsun mutfakta yemek mi yeniyor savaş mı belli değil 🤪 ama cani sıkılsun sinirlensjn hopp parmaklar boğaza kadar 🙄 ayy bide kızarıyor 😏
minikmerinos Birkizbiroglan hamileyken selenayi çok izlemiş olabilir misiniz kıvılcım i kiskanmistir belki 😅😅🥰 sizde yiyin o parmakları o zaman.
Mom3 Deletedmom413 bazen diyorum yok bu çocuğu aç bırakıcam o böyle delicesine yiyecek diye sonra gönlüm el vermiyor 😏
Bg212121zg Birkizbiroglan benimki de bi dönem öyleydi ama çok şükür bir süre sonra geçti 🤯🤦🏻♀️😅tepki verdikçe daha çok yapıyordu o yüzden tepki vermemenizi öneririm
Deletedmom413 Mom3 Ben denedim yemiyor 😀😀 daha dogrusu ben temizlik yaparken esim annesine goturdu. Hic bisey yedirememisler. Geldi kapidan beni gordu basladi aglamaya anne maaammmma anne mammma 😀 Aglamaktan yemedi sonuc olarak 🤦♀️
Khumar_cafar Ay benim kiz da yapiyordu. Bi de suratima baka baka yapardi boyle nisbet yapar gibi cadi. Aonra her yapmak istediginde sesimi bir az yukseltip uyarmaya basladim. Zamanla birakti. Ya da o an ilgisini baska yone cekin. Belki birakir😄😄
Birkizbiroglan Khumar_cafar aynenn aynen baka baka yapıyor 🙈😁😁 yarın bı tepki vermeyim sonra baktım yok bulacağız çözümü 😁😁
Birkizbiroglan minikmerinos ya hahahah 😁😁😁 yalnız evet izledim 😁 ablası ile sürekli sürekli artık gına gelmişti 😁