2kidsmom 14 günlük sarılığımız 12,15 çıktı doktorumuz normal ama sarılığınız uzamış dedi. Vücut rengindede sarılık var. Korkmalı mıyım? Aile hekimimiz biraz korkuttu ama doktorumuz zamanla geçer dedi. Biraz telaşlıyım hanımlar ne yapmalıyım bilmiyorum
Reyhankarabiber 2kidsmom bize doktor sarılık 3.aya kadar bile devam edebilir 16 17 gibi değerlere yükselmedikçe korkmanıza gerek yok demişti
Masalimmmmm6161 2kidsmom hiç aç bırakmayın uyusa bile açlık süresi iki saati geçmesin bol bol emzirin yada mama veriyorsanız besleyin sarılığın tek çaresi beslenme geçmiş olsun
Havvadnz Bol bol emzirin sariliga yapabilceginiz pek bisey yok sık sık emzirince kendiliğinden düşüyo sarılık degeri
2kidsmom Reyhankarabiber 15 in üstüne çıkarsa yatışını yapıcaz dedi doktorumuz. 1 hafta daha devam ederse tekrar gel dedi. İLk defa başıma geliyor kızımda hiç yaşamadık.
Reyhankarabiber 2kidsmom hiç korkma bende çok endişelenmiştim ama bi çok bebekte görünüyormuş sürekli emzir inşaallah toparlar kuzucuk 😊
Reyhankarabiber 2kidsmom uyanmama problemi bizde de oldu ben saat tutuyordum 2 saati geçince zorla uyandrıp emziriyordm uyanmadığı zamanlarda altını açıyordum bir haftada toparladık kilo alımımız normale döndü çok şükür
Havvadnz Benim kızımın sariligi pek olmadi cok şükür.10a kadar yükseldi sadece. Ben de yükselmesin diye geceleri 2 saate bir alarm kurup kalkip uyandiriyodum zorla. Emziriyodum yoksa uyanmiyo sarilik yükseldikce bebek uykuya meyilli oluyo çünkü o yüzden uyusa bile uyandirip emzirmek gerekiyo devam edin yani
Sareninannesi Sarılık uyku yapar o yüzden sen düşene kadar seviyesi 2 saatte bir emzşr, emmeyince sağıp biberon kaşık yada enjektörle içir. Ne kadar süt içerse o kadar çok atacak sarılığı. Zaten şuan sarılık denemez biluribin seviyesi 17 de sarılık denir ve yatış yapar. Bizim de 2 defa sarılık ölçüldü haftada bir olarak hep 12 çıktı üçğncü haftada düştü. Hiç panik yapma yüksek değil fazla
AysegulAsel Korkmayın bol bol emzirin. Manda yoğurdu yiyin sütünüzden bebeğinize de geçer daha çabuk atlatır. Biz tam 2 aylıkken atlattık sarılığı. Şuan 2 ay 10 günlüğüz. Ben banyo yapacağı suya altında koyuyodum. Birde tatlı bol tüketin . Geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır 🙏