Lilium Kızlar günlerdir araştırıyorum doğru düzgün araba bulamadım. Lütfen bir akıl verin. Siz hangi bebek arabasını kullanıyorsunuz memnun musunuz fiyatı da yazar mısınız rica etsem. Çok teşekkürler.
KuzeyinAnnesii Lilium lorelli aurora grey kullanıyorum çok sağlam kaliteli bir araba acayip memnunum indirimini takip etmek lazım sadece
Cansu425 Lilium stokke xplory kullaniyoruz 4 ceker gibi muthis bir araba kotu yollardan cok rahat geciyorsunuz ama katlaması ölüm ve cogu arabanin bagajina sigmiyor
Karen Lilium ben casual Quantum kullanıyorum çok memenunum hafif kolay katlanım görüntü olarakta çok hoş normal fiyatı 1600 falan ebebek indiriminden 1100 e aldım tek eksik yanı tentesi tam kapanmıyor
Milasmom Lilium casual cadillac air aldık e bebekte indirim vardı 1200 e almistik daha 12 gunluguz arabayı kullanmadık sadece puseti kullandık ama güzel güvenli ve rahat tavsiye ederim
ALYASNB OCanım ben Yoyko kullanıyorum hepsi burda’dan indirimde görüp almaya vermiştim sonra üretim yerinin İzmir olduğunu görünce gidip yerinde deneyip görerek aldım Doğduğundan Bunyan’a çok memnunuz 8 Aylık olduk bile 800 civarındaydı ben aldığımda 👍🏻😇
ALYASNB MerveAkbs yok tatlım, bizimki hiperaktif olmasına rağmen sorun olmuyor hatta Taxi ile AVM’ye bile gidebiliyorum Çünkü katlanıyor tekeleklerine kadar çıkabiliyor kolayca(tek tuşla)
Srpege Quinny zapp flex 3teker çok memnunuz. Hem çok sağlam hem küçük hem katlanınca çok küçük manevrası iyi hafif.
Lilium Srpege evet teşekkürler sanırım quinny buzz alacağım hoşuma gitti maxi cosi pusetim var boşa gitsin istemiyorjm uyumluymuş quinnylerle ağırlığı nasıl peki çok zorlanıyor musunuz katlamakta falan?
Meroll Joie litetrax kullanıyorum travel sistem anakucağı pusete takılıyor,fiyatı 1200 civarıydı.Çok kolay katlanıyor,kullanımı kolay ben memnunum.Bebeğim 38 günlük 3 kez çıktık iyiydik şükür.
MerveAkbs ALYASNB ben de yoyko kullanıyorum ama daha pratik kolay kullanabileceğim bişey arıyorum bana tek başıma çıkarken yorucu geliyor. Çünkü tekerlekleri benim binamın dış kapısından geçmiyor.
Dimplesbaby Joie litetrax 4 kullanıyorum şubatta ebebek indiriminden 800 e almıştım çok Güzel kullanışlı ortada bir ipi var çekşnce tak diye kapanıyor araba puseti sürekli evde kullanıyorum yemek yerken falan iyi oluyor bi yandan sallıyorum arabanın tekerleri de büyük yolda manevrası falan kolay kesinlikle öneririm
ALYASNB MerveAkbs aa evet tekerleri baya büyük.arabaya binerken kolay çıkıp takılıyor ama bina kapısı sıkıntı👍🏻
Srpege Lilium quinny buzz u bilmiyorum ama quinny çok sağlam kaliteli bir marka ama bizim zapp flex tercih etme sebebimiz küçük hafif katlanması kolay ve sağlam olması
Omerpasa Lilium ana kucagi takiliyor . Bir aparati var onu alirsan çoğu ana kucagi ile uyumlu. Ben ana kucagi olmadan da yatirip gezmistim. Arka bölümü ayarlaniyor. Dümdüz de yapabilirsiniz