Cirkin Ikınıyor abartmıyorum resmen anıra anıra ıkınıyor. Ek gıdaya başladık. Kaka yapabiliyor kabız değil. Gaz da cıkartıyor ama uyumuyor uyusa da anıra anıra ıkınarak kalkıyor. Neden nasıl hiçbirsey bilmiyorum. Delirmek üzereyim!
Cerenaslan Cirkin Sakin olun. Neler yediriyosunuz? Gaz çıkartsa bile gazı olabilir karnı ağrıyor olabilir. Benim kızım 7 aylıktı gaz çıkartabiliyordu ama hala vardı gazı 8. Ay da bıraktık gaz ilacını.
Cirkin Aysun944 yok baktım diş etinde herhangi bi sivrilme vs de yok. Atesi yok. Kızarık lık yok. Kafayı yemek üzereyim.
Aysun944 Cirkin Canım sinirlenme benim bebeğimde 1 haftafır sürekli ıkınıyor sanki kafasını koparcak gibi ıkınıyor herkes diş diş dedi ben ihtimal vermedim hadi belki ağrısı vardır dedim calpol verdim denemek için mışıl mışıl uyudu ama birdaha vermedim dişleri bence
Ulkukrts Cirkin anıra anıra ne demek çok çirkin bi benzetme hemde bebeğinize hepimiz o dönemlerden geçtik gerçekten çok zor geçiyor ama sabır çekin bol bol
meza Nasıl bir tabir anırmak ne demek kimler anırır biliyormuş eşekler anırır bir bebeğe anırıyor diyorsunuz ya bebeğinize üzüldüm sizin gibi bir annesi olduğu için 😠
Deletedmom14 Cirkin çok yanlış bi tabir ,aynı nick iniz gibi 😏 bi an ağınızdan çıkmıştır diyordum. Sonra tekrar yazmışsınız
Leylam1 Hadi o yavrunun derdi var ıkınıyor. Sen nasıl el kadar yavruya anırıyooo anırıyoo diyebiliyorsun. Allah merhamet versin sana