Blkns12 Merhabalar, oglum 5 ay 19 günlük. Yaklaşık bir hafta on gündür falan gece 2 kez kalkan çocuk saat başı emmek için kalkmaya başladı ağlayarak uyanıyor ve emip uyumaya devam ediyor sonra yine aynı saat başı kalkıyor.. geceleri sütüm ince geliyor diye mi yetmiyor acaba? Yatmadan önce mama vermeyi denedim ama asla istemedi öğürdü. Doktorumuza da ek gıdayı sordum 6.ayı doldurmadan başlamayalım dedi.. sorum şu bu çocuk artık sütümle doymuyo olabilir mi? Akşamları doyması için ne yapayım ben valla bittim artık
MasalMomy Blkns12 sütünüzün azaldığını hissettiğiniz için mi böyle sordunuz bilemiyorum ama anlattıklarınız diş çıkarma belirtisine de benziyor 😊
Mom9 Blkns12 ek gıdaya başlayabilirsiniz 20günden bişey olmaz. Tadım yaptıracaksınız zaten ama doyması için mama yemesi lazım yine de. Bezleri nasıl dolumu.
Mom3 Blkns12 diş dönemi de olabilir 🤔 ama ben veriyordum ya mama falan o tarz çünkü diş çıkardı oğlum ve Baya zayıflamıştı
SrcAndMom Blkns12 5 ay 23 günlüğüz aynıyız… gece iki defa uyanan çocuk her yarım saatte bir saatte bir uyanıyor çığlık çığlığa kucaga almadanda susmuyor ,aç diye düşündüm senin gibi akşamları mama veriyorum ögürüyor diş desem 3 ay 23 günlükken çıktı alt iki dişi atak desem değil anlamadım bende 🤦♀️
Blkns12 MasalMomy aslında ben azaldıgını hissetmedim yani bana göre her zaman olan sütüm yedklerime içtiklerme de dikkat ediyorum bol su içiyorum. Gündüz de mesela memeyi emerken bazen istemiyor emmek zorla ağlayarak emdiği oluyor. Geceleri de çok sık kalkar oldu ben de dedim heralde aç doymuyor ki saat başı emmek istiyor.. diş midir ki??
Karaniko Büyüme atagı döneminde sanırım bebişiniz Nete atak hesaplama diyerek yazın daha net bilgi alırsınız . Bu evrede resmen huyları degişiyor bebişlerin
Blkns12 Mom9 bezler dolu her gün 1 kez mutlaka kaka yapıyoruz 3 4 kez de çişli bez alıyorum dolu dolu. Bebiş 12 haziran doğumlu, 12 aralıkta tam 6 ayı doldurmuş oluyor değil ben onu da tam anlayamadım yoksa ocak 12 de mi doldurmuş olacak
Merveliya1 Blkns12 bence açtır canım benim bebeğğmde öyleydi günde bi kere mama veriyorum şuan o kadar uyanmıyor
Hunilianne Blkns12 180 gün tamamlanınca ek gıda. Ama sizinki açlıktan uyanmıyor. Enerek uyuyorsa desteğini arıyordur, atak haftası olabilir, diş olabilir, size ihtiyaç duymuş olabilir. Ara ara böyle fazla uyandığı dönemler oldu benim kızımda da
Merveliya1 Blkns12 benim bebeğimde 12 haziran doğumlu bu arada bence ufaktan ver bişeyler benim bebeğim beklemiyor ki istiyor meyve süzgecine elma muz koyuyorum
Hepoyleolurzaten Blkns12 bizde 12 Haziran doğumluyuz bu bir atak bence benim kızım da huyu suyu degisti gece yarım saata 1 saate bir ağlıyor karnı tok olsa dahi ağlıyor huy etti bu ara bunu üzülmeyin aç değil sanriim ya atak yada diş belirtisi kime sorsam aynı şeyi söylüyor ek gıdaya da şunun şurasında ne kaldı başlayabilirsiniz yavaş yavaş bence bende başlamayı düşünüyorum
Blkns12 Hunilianne emerek uyuyor evet.. geceleri mama vermeyi denedim ama istemedi. Mecbur kalkıyorum ama çok zorlanıyorum artık
anne15 Blkns12 bezinden anlarsınız doyup doymadığını . Belki diş geliyosa ondanda olabilir sık uyanmalar