Deletedmom416 Kızlar uyurken arkaya doğru sızdırmayan ped var mı? Sabah kalktığımda hep arkama çıkmış oluyor 🙄
_Zeynep_bebek Deletedmom416 sleepy canım soft da var slim de hangısınden memnun kalırsan ben ikisinide kullanıyorum
Aley_ Deletedmom416 kotex gece kullanıyorum, gündüzleri de dahil bir sorun yaşamadım. Yatarken arkadan çıkıyorsa uzun tarafını iyice arkaya getirerek yapıştırıp takın ve öyle yatmayı deneyin.
AybarsMomy Deletedmom416 Orkid gece kullanıyordum ben doğumdan sonra hiç olmadım daha. Ben çok memnundum . Benimde bütün pedleri denedim hepsi mantar yapıor bıktım artık.
Deletedmom7 Deletedmom416 iyi ayarlıyor musunuz iç çamaşırnıza yapıstırırken ben kotex gece olanını kullanıyorum memnununm
Deletedmom7 Deletedmom416 o zaman bi kotex gece koyun bir de bim de scarlet kısa olandan arka arkaya koyun barikat gibi 😂
Ozgearslnn Deletedmom416 ben hangi pedi denediysem aynı sorun hep oluyo maalesef,bende arkaya pedin bittiği yere yanlamasına günlük ped yapıştırıyorum senelerdir çözümü öyle buldum 😆🙊
Ahimess Deletedmom416 eğer çok geliyorsa pedlerin geneli sızdırır ilk zamanlar çocuk bezi kullanın bence ☺️
bir_pasa_annesi Deletedmom416 molped kullanıyorum cnm ilk 2 gün gece bebek bezi kullanıyorum sonra normal ped kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor zaten