e_ckucukunal Merhabaaa bebişlere yaptığınız çorbalar hangileriii? +6 mesela şehriye çorbası salça koyan varmı yada ölçüler nasıl yapıyorsunuz Sadece bebeğime kadar yapacağım için ne kadar ölçülü yapacağımı bilmiyorum 🙈
Vanilya e_ckucukunal Az önce yaptım canım şehriye çorbası. Salça koymuyorum. Tereyağ ile un hafif çevirdim tencerede sonra da bir ceviz büyüklüğünde kıyma attım içine daha sonra şehriye. Sonra bir su bardağı su ve bir küçük kab ilik suyu ekledim. Pişince içine Ruşeym attım biraz verdim. Benim kızım çorba sulu sevmiyor yemiyor. Hafif katı kıvamlı seviyor o yüzden böyle yaptım.
Deletedmom_26 e_ckucukunal yazdan kırmızı biber alıp kaynattim robottan geçtim buz dolabı posedine koydum küp küp olanlardan bı küp alıp yapıyorum salça niyetine bi çok kişi bu şekilde yapiyo etrafımda bide içerisine peynir altı suyu bi küp koyuyorum tatsız bişey oluyo ama bebisler yiyo maşallah 😄 eklemeyi unuttum şehriye çorbası yaparken salça yerine bu şekilde koyuyorum içersini lezzetlendirmek size kalmış 🤷
Berenalp Faceden bebeğime ek gıda takip edersen çok faydası olur ben ordan yapıyorum sürekli ayrıca salça ev salçasıyla kendiniz yaptıysanız kullan demişti doktorumuz
Kartaldeniz Salça tuzlu ise 1 yaşına kadar vermeyin benim 9. Ayından itibaren domatesli yapmaya başladım domatesi kavurup sonra yapmak istediğim yemeği çorbayı yapıyorum yeneklerinin içine birer kaşık da ince bulgur koyuyorum
Kartaldeniz e_ckucukunal maşallah bebişe biz sonraki ay lahana kereviz bal kabağı ve brokoli ye geçtik ayrıca tarhana çorbası da tuzsuz ve salçasız olarak 😊
defnesmomm e_ckucukunal YouTube da 2 anne 1 Mutfak kanalı var, güzel tarifler oluyor öneririm. Instagram kullanıyorsanız Sibel Güngör hesabını takip etmenizi öneririm. Elimin altında bulunsun derseniz Sibel Güngör ün kitabı da var.