kku Merveanneoldu değer çok düşük olduğu zaman vücut savunma yapamayacağı için aşıda da canlı veya cansız virüs veriliyor ya vücuda yaptırmayın dedi. Hem bebeğin kendini toparlaması açısından. Ankarada imkanlar da çok fazla inş iyi bir doktora düşersiniz🙏🏻 Aşıların ertelenmesi sıkıntı olmuyor zaten mesela ilk altı ayda yapılması gereken aşılar biz on aylık olduk yeni o seviyeye geldik. Bir sorun olmuyor aşı takvimini beneğin durumuna göre ayarlayabiliyorsunuz bu gibi durumlarda
kku Merveanneoldu ben buraki hocalardan kafam almasaydı dedikleri örtüşmeseydi kötüye gidiş olsaydı ankara prof dr ilhan tezcan var ona götürecektim ama şükür gerek kalmadı. Muayenesine 350 mi demişti fikir vermek açısından. Fakültelerde de orda çok iyi doktorlar vardır tabii araştırmak lazım
Merveanneoldu kku merhabalar. Sizinle bu nötropeni hakkında görüşmek istiyorum bana ulaşabilir misiniz?? Bir mesaj atın yeterli ben sizi ararım. 05543971876
ulkununannesi Hyryygt bu sizin fikriniz mi doktorunuzun yorumu mu. google doktorluğu zamaninda ablamlara bi adak kurbanina maloldu. internette her seyin en kotusunu okuyunca eger boyle bi sey yoksa kurban kesicem demislerdi. ve tabi ki yoktu. eger oyle bi seyse insan cok kuruntu yapiyo bakmayin derim. en iyisi bir de değil birkac hekim görmeli
kku Selenimom siz ne şikayetle gitmiştiniz durumunuz nedir şimdi geçmiş olsun. Bizimde en düşük ıga oluyordu ama sınıra yakın değerlerde düşüklük oluyordu
Selenimom kku alerji için gittik bağışıklığına da baktılar düşük çıkınca ayda bir kontrol dediler bakalım yine kan verdik 1 haftaya çıkar dediler inşallah yukseloyordur
kku Selenimom bizimde alerji araştırılırken ortaya çıkmıştı. Keşke hiç çıkmasaydı ortaya da yavrum incinmeseydi o kadar kan vermeyle. Yaşına doğru toparlıyorlar inş sizinkide öyle olacaktır geçmiş olsun tekrar
Merveanneoldu Tugbabu59 yaptırmadık. Ankara’da İlhan tezcan var bu alandaki en iyi hocalardan, ona gidiyoruz o da bir yaşına doğru toparlayacağını düşünüyorum dedi 4buçuk aylıkken, 7aylıkken kontrole gittiğimizde değerlerin yükselmeye başladığını gördük elhamdulillah 🤲🏻
Damlas kku merhaba kızımın değerlerinin birçoğu referans dışı gelmiş, doktor henüz dönmedi. Yarın arayacağım. Yazsam düşük mü söylemeniz mümkün mü? Bende binli yazılan değerlerden yok
kku Damlas merhaba tam referans değerlerini bilmiyorum bebeklerde referans aralıkları değişiyor Ige değeri mi soruyorsunuz nötropeni değeri mi bunlarda yardımcı olabilirim bizde bunlar takip edildiği için
Damlas kku neu %12.5(ref:42-74) neu #1.55(ref:2.10-8.89) ayrıca belki bilen vardır diye yazayım , lym ,rbc,plt,pct yüksek,mch düşük .