Ruveydackm Hanımlar kasım 9 da 3 aylık olacak bebeğim emzik emmesini istiyorum nasıl alıştırdınız acaba fikirlenizi bekliyorum
Badeekus Ruveydackm emmiyosa emmez cok zor yani benim kzım 2 günlükken verdim hiç cıkartmadan fiş fiş cekeliyo uyurkende salıyo arkdsımınkide naptıysak almıyo
Tibektas Ruveydackm canım ben ucunu pekmeze batırarak alıştırdım 2 sefer batırarak verdim 3. De boş memeyi tuttu
Ruveydackm Badeekus ben de ilk doğduğunda vermiştim o zaman tutuyordu ama yalandan gibi birşey şimdi asla tutmuyor
Sevgiylmz Ben doğduktan 4 gün sonra gece tutturdum biraz biraz ama çok emmesine izin vermiyorum arada ağlarken veriyorum
Ruveydackm Sevgiylmz bende sürekli vermek istemiyorum çok ağladığı zaman sadece meme reddi yaşıyoruz o zaman mesela vermek istiyorum ağlamasn diye
Ruveydackm Syhnorhn kolik bir bebeğim var ondan dolayı istiyorum çaresiz kalıyor insan belli bir süre sonra ağlamasına dayanamıyor zaten öyle bebeklere öneriliyor
Tibektas Ruveydackm doktor kesinlikle tavsiye etmiyor canm , ama kendi annelerimiz ananelerimiz de bizlerde hep kullanmışlar diye ben kullandım pekmez , ama tabi sizin tercihiniz