EslemEva_23 BabyGroot ben zaten kemik suyu kullanıyorum zararlı olduğunu biliyorum yani demek ki doğru biliyorum zararlı
Vanilya EslemEva_23 Valla ben vermiyorum vermeyeceğim de. Akşama kadar yoğurt peynir yok salçası yok yumurtası yemeği en doğalı olsun diye debeleniyorum. Nasıl olsa ileri ki yaşlarında engel olamıcam ama yinede bulyon asla yani
EslemEva_23 Vanilya öyle ama en azında şimdi yemesin cünkü daha cok küçükler bulyondaki tuz oranı cok fazla
Hohomoromu EslemEva_23 tabi ki kullanılmaz kesinlikle kullanmayın tadinida hiç sevmem nasıl kullanıyor insanlar anlamıyorum tamamen yapay
GoGirl EslemEva_23 bulyon ben kendimize bile koymuyorum belki de kastetmek istedigi kemik tavuk et suyuydu.
ballilokmaninannesi @EslemEva_23 bulyon bizler için bile zararlı iken bebeğe verilir mi hiç.onun yerine dediğiniz gibi et suyu,tavuk suyu,ilikli kemik suyu verilir.
ballilokmaninannesi @EslemEva_23 orası öyle kendi yesin bizi ilgilendirmez,ama bebeğe verilecek birşey değil asla hele ki daha 6 aylık ek gıdaya yeni geçmiş bir bebeğe.
EslemEva_23 ballilokmaninannesi vallah elimden geldikçe sağlıklı taze şeyler yediriyorum birde bu dönemde daha dikkat ediyorum
Asyanin_Annesii Ben hiç bulyon kullanmadım et ve tavuk haşladım sularını kullanırdım bu kez kardeşim sevıyor dıye bulyın koydum pılav kızmada bulyon alerji Yapmıştı su çiçeği gibi tavsıye etmek kemik suyu et suyu çocuklar için daha sağlıklı
Gizemta asyasare monosodyumglutamat namı diğer çin tuzu dediğiniz doğru zararlı bırakın 6. Aylık bir bebeği bizim için bile çok zararlı..