safis12 Kızlar Bebekleriniz Ne zaman Döndü Benimki 4 ay 22 günlük Hâlâ dönmüyo Canımı Sıkıyo Bu Konu Bir Sorun Olur mu
Mom0870 safis12 4. Aya girdik dönmeye başladı ama yeğenim 6. ayında döndü. Her bebek farklıdır karşılaştırıp canınızı sıkmayın ❤️
Dilanbulut safis12 bende sizin gibiydim paronoyak olmustum resmen ama çocuktan çocuğa değişiyor hiç korkmayın…
Mom0870 safis12 hiç korkma ❤️ Yeğenim aşırı sağlıklı ve Zeki bir çocuk sadece geç döndü 🙈😅 şimdi bizi döndürüyor
cnrasl 3 buçuk aylıkken dönmeye başladı hatta doktorumuz erken bulmuştu tabi bu bi sorun değil 5.ayda dönmeye başlaması lazımdı erkenci davranmış demişti
pelinsss Büyük oğlum 2,5 aylıkken döndü tamamen kolunu falan kurtarabiliyordu. Küçük oğlum 3,5 aylık hala tık yok. Bebekten bebeğe değişiyor
Zeynebsmom safis12 her bebek farklıdır elbet ama erken bile sayılır benim kızım 6 aylık olduğu gün döndü doğum gününden önceki akşam da yürüdü korkmayınnn ☺️
Glcndm Merhaba bu bahsettikleriniz sırt üstünden yüz üstüne değil mi ? benim yeğenim 4 aylık yüz üstünden sırt üstüne dönüyo o dönme sayılır mı acaba