MerveDerki Kızlar 5 buçuk aylık oğlum var ne gece ne gündüz uyumak istemiyo akşam 8 buçuk en geç 9 da gece uykusuna yatırıyorum 1 saat sonra uyanıyo gece 1 2 ye kadar ne yapsam uyumuyo gündüzde uyumamak için ağlıyo sizler napıyosunuz 🙄 neden böyle acaba ?
Cancansmom MerveDerki bende de aynı durum var. Yazan olur mu diye bekledim denekki kimsede bu sorun yok :)
oldugrs1 MerveDerki 2 aylığız aynı sorun bizdede var gündüzleri hep ya kucağımda ya ayağımda uyuyo yerine koyduğum an uyanıyo bende tek uyusun diye ayağımda uyutuyorum uyandıkça sallıyorum gecede 12-1 anca uyuyo
Kids123 MerveDerki canım sadece yatağında yatır ve uyanırsa bile ısrarcı ol ben öyle alıştırdım kızım 5 aylık 8 de uyutmaya başlıyorum 8 buçukta uyuyor 10 dakika sonra uyanıyor o sırada bekliyorum yanında uyanınca hemen kucağıma alıp piş piş yaparak uyutuyorum dalana kadar uğraş yattığı odadan hiç çıkarma
Cancansmom MerveDerki muhtemelen belli bir çözümü yok :( uyku eğitimini de zalimce buluyorum, onu da yapamam :(
MerveDerki oldugrs1 o zamanlarda öyle oluyo kuzum kucaktan bırakamazdık bizde daha bırakmadan gözünü açardı yavaş yavaş onu unutturduk şimdide uykuyu unuttu naparsan yap uyumuyo
MerveDerki Cancansmom bende yapamam gibi geliyo 🙄 bizim uykular düzenliydi aslında ama hep bozuldu oda normal diyolar sürekl değişiyo huy değiştiriyo diyolar ama böyle de kendine yazık
Cancansmom MerveDerki benimkinin dişleri çıkıyo ondan sanırım ama, gündüz iyi gece başlıyo sıkıntılar :( inş geçici süreçlerdir bunlar.
MerveDerki sevimlienerji hayır kuzum gece beşiğinde yatıyo gündüz salonda koltukta yatırıyorum genelde ayağımda 🤦🏻♀️
smblygt Aynı dert bizdede var oğlum 5 buçuk aylık ne gece uykusu var ne gündüz. Dün hastaneye götürdüm doktor bütün kontrollerini yaptı normal dedi. Diş çıkardıgı için olabilirmiş ama benimkinin damakları patlamaya yakın😔
MerveDerki Kids123 yatağında yatırıyım kuzum o tamam ama uyanınca geri hiç bi şekilde uyumuyo 🙄 neler denedik
Pnnr MerveDerki Benim bebegim de 8bucuk.aylik gece uykusuna 10-11 gibi anca geciyo ama saatte bir bazen yarim saatte bir emmek için uyaniyo bütün geceyi böyle geciriyoruz mamada yaptim denedim tam doysun diye ama yine ayni kalkiyor günduz uykularindada yarim saati gecmiyo uykusu.😟 Instagram da sema yöntemi ile uyku egitimi sayfasi var inceleyin isterseniz 100tl kit ben alicam artik cok zorlanıyorum. Ağlayarak uyutulan bir yöntem degil.
MerveDerki Pnnr anladım kuzum açlıktan olsa emer diyw düşünüyorum uyumamak için emmiyo resmen biliyo uyuyacağını 🤭 sütümde yetiyo çok şükür ama iyice bozulcak diye korkuyorum bide
MerveDerki Cancansmom inşallah kuzum inşallah belki bizimkide diştir ama ben anlamamışımdır 🙄 dertler hastalıklar gece başlar derler 🤦🏻♀️ ondandır