Bengbeng Kızlar 11 günlük bebeğim var ve ben hastaneden çıktığımızda bebeği yıkadım ve doktora kontrole gittiğimizde enfeksiyon kapmıl göbeği dedi temizledi krem verdi kullandık enfeksiyon gitmiş koku yokmuş ama göbeğinden tırnak ucu kadar kan gelmişti göbeği düşmüştü o zamanda doktora götürdük yakma işlemi gerçekleştirdi korkma dedi ama tedirginim yine gelmiş çizik vardı göbeğin içinde sanki çizilmiş içi gibi tedirginim kızlar yine temizliyorum krem sürüyorum ama korkuyorum da nolur yaşayan varsa yardımcı olsun
Ninattanuvanza Bengbeng benim oğlumun düştükten sonra kanamıştı evde baticon sürdük geçti iyileşti ama sizin yakılmış iyi gelir mi bilmiyorum bence doktorunuza bir danışın
Nigarkaara Bengbeng canım çürümüş GB koku gelmiyorsa sarı irin almıyorsa öyle kanama çok değilse korkulacak bişey yok. Kulak çöpüyle kurula orayı ıslak bırakma asla 👍😘
Bengbeng Nigarkaara ya kanama öyle çok değil zaten yaktıkları için çizik var sanki akıntı var ama temizliyorum baya gerildim ya koku yok artık çok şükür koku gitti
Nigarkaara Bengbeng bekle bakalım canım bir kaç gün geçmezse akıntısı tekrar göster. Koku yokmuş önemli olan o çünkü koku olursa enfeksiyon kapmış oluyor. 🙏🙏🙏