Esin95 Günaydın anneler bebegm 9 aylık oldu bugün birkaç gündür kabızlık problemimiz var nasıl tarifler önerirsnz zeytinyağı denedim fayda etmedi 😟
minnosvetontis Esin95 gun kurusu kayisi kurusu kaynatip veriyorum icinede bazen yulaf ezmesi ekliyorum pisiriyorum. Meyve suyu seklinde de ikisini yapip verebilirsin yada pisir biraz lapa kalsin o sekilde de yedirebilirsiniz.
Umitemre Esin95 ayy biz ne çektik kabızlıktan.kuru kayısısı geceden sıcak suda beklet uyanınca önce bir kaç kaşık suyunu sonra kendisini ver max 1 saate yapıyordu bizimki.birde muz cennet hurması felan vermemeye çalış
SolinNasannesi1- minnosvetontis meyve suyundan çok komposto şeklinde olmasını daha çok önerdi doktorumuz
SolinNasannesi1- Esin95 buharda pişirin kayısıları yada kuru kayısı ise haşlayın kabuklarını soyduğunuz taktirde kaşıkla ezip verirseniz paydası olur
SolinNasannesi1- Esin95 yada doktorum zinco şurup vermişti bebeğim kabız oldu vermişsin çay kaşığı ardından mama içtikten sonra gıdayı çıkardı katıydı ama yumuşatmıştı çok iyi geldi o şurup bize