Ogulcan Eyllull canım ben çok araştırdım 2 marka arasında kararsız kaldım 1. Markayı almasaydım kesinlikle nuna alacaktım kullanıcı yorumları çok iyi
TanemAkay Eyllull bende var ve bebeğim asla binmedi sadece oyuncak koyuyorum içine öyle yatıyor kuzu kuzu annem a101e gelen eski tip ana kucağından almıştı ona bir güzel bindi nunada aslaaaa
Cherryblossom Eyllull 2 bucuk aylık aslında cok sakin degil fakat salonda oturuyorum gunduzleri yanımda otursun diye ona koyuyorum reflüsüne de iyi geliyor eğimli olduğu için.
Cherryblossom Eyllull o zaman benimki de cok durmazdi ilgisini cekcek seyler gösterin icindeyken yavas yavas alışıyor
Eyllull TanemAkay ya inanın benim kızımda aventin ürünlerini beğenmiyor gidip 10 liraya alınam şeyleri beğeniyor 😂
TanemAkay Eyllull yaa sormayın öyle bir durum var cidden bir sürü Amigurumi oyuncak ördüm ayrıca bir sürü oyuncakta aldım gidiyor ağız mendiliyle oynuyor 😂😂😂
Cherryblossom Eyllull kalkmaya calısınca evet cıngıraklı sesli bi oyuncakla sakinleşmesini saglamaya calısıyorum sarkı falan soyluyorum
Ulkrdml Eyllull biz 3 aylıkken almıstık ozaman cok az bınıyordu pek sevmemıs gıbıydı ben ondan cok bındım dıyebılırım 😂 suan 6 aylık onda uyuyor baya sevıyor ama bu ay sevdı yanı bıseylerı anlamaya baslayınca hosuna gıttı kucukken hep kucak kucak kucak en hoslandıkları
MybabyDeniz Ben kullandım çok araştırmıştım ve çok memnun kaldık. Ben de bebeğim de çok rahat ettik. Oldukça kullanışlı az yer kaplayan bir ürün. Şuanda 2. bebeğime hamileyim tekrar kullanacağım😌