Kardelenalp Süt ve süt ürünlerine alerjim var şehir dışına başka bir hastaneye gidicez ve otelde bir gün kalıcaz . Orda yicek bişi bulamam siz ne yiyorsunuz dışarda . Yada otelde yanıma ocak alıcam ne yemeği yapım da ısıtayım 😅 bu arada ette yemiyorum ☹️
Atomkarinca Kardelenalp yemek otelde yapamayabikirsiniz odada yangin sensörleri oluyor duman buhar vs etkileyebilir ama pisirip hazir halde goturseniz soguk tutan şeyler var içecek konan çanta gibi öyle daha rahat olur ama ısıtmak lazım yine gerçi ama rica ederseniz otel calisanlarindan ısıtabilirler mutfakta
Berenkoo Kardelenalp bence hiç o kadar uğraşa girme ben olsam peynir zeytinle karnımı doyurur geçerim otel odasında yemekle falan uğraşmam 😊
eslemsiii Kardelenalp sütsüz poğaça/kek şehriye salatası köz patlıcan biber domates Salatası Sarma/dolma şakşuka bunlar geldi aklıma çorba yapsan ısıtmana yardımcı olurlar diye düşünüyorum ☺️ En son ihtimal bir öğününü çiğ köfteyle geçiştirebilirsin ☺️
Kardelenalp Atomkarinca evet evet ocak alcam onunla ısıtcam ama ne yapsam aklıma bişi gelmiyor ki 🤷🏼♀️ Kolay bişi ve bozulmıcak bişi yolumuz 4 saat
Elifadakrt Evden börek yapın sandviç hazırlayın zeytin domates salatalık koyun. Zeytinyağlı yaprak sarın. Tüple zor olur
Durunil123 Berenkoo süt alerjisinden bahsediyor peynir yiyemez. Bunu bi yaşayan anlar işte. O kadar zor ki herşeyin içinde süt peynir peynir altı suyu vs. Var
Kardelenalp Berenkoo peynir yiyemiyorum zeytin ekmekte 2 gün aç kalırım 😀 süt ve süt ürünlerine alerjim var
Kardelenalp Durunil123 aynen oyle çok zor ne yapsam diye düşünüyprum geceden beri börek demiş birisi börek yapım diyprum
Ozlm_htc Salata malzemesi ve ton balığı al yanına canım bi de migrosta badem sütü falan var yulafla badem sütü de yiyebilirsin hem tok tutar. Yaprak sarması yapabilirsin. Gaz sıkıntın yoksa brokoli salatası yapabilirsin havuçla mısırla falan.
Kardelenalp Ozlm_htc allah razı olsum salata çok i fikir 🙏 evden çıkarken gördüm tam vallahi iyi oldu ☺️