Bhrrzgr Eymeninannesi0 bu arada ben püre yapmadım hiç eziyordum çatalla, çocu şeyi de karıştırmam özellijle kahvaltılık üürünleri. Bazen yiyor bazen yemiyor keyfine göre ben de ısrar etmiyorum
Gulfem07 Eymeninannesi0 geceler uzun ama o yüzden oğlum 11 aylık olacak 12 gün sonra normalde asla uyanmazdı gece uyurdu şu an 2 kere kalkıyor ama erken uyuyor 8 dedim mi uyur 11 12 arası bi içer gece 4 de bi içer bide sabah uyanınca işte 8 gibi.
annediyeabartmayin Deletedmom11 8 aylıkken nasıl veriyordunuz acabaa çok güzel anlatmışsınız da bende hiçbişey yediremiyorum bu sabah bir zeytin ve çok az salatalık yedi
Deletedmom11 annediyeabartmayin eline salatalık, ekmek gbi tutacağı şeyler veriyordum. Bir yandan onu ağzına atmaya odaklanıp oyalandığı için diğer yemeklerini yediğini fark bile etmiyordu. Elindekini yedim sanıp mutlu oluyodu 😂
annediyeabartmayin Deletedmom11 ben öyle yapınca oğlum öyle ağlıyorki sanki canını acıtmışım gibi.. 🙄 Havuçla soğanı fırın poşetine koyuyorum demişsinşz içine su ekliyor muydunuz
annediyeabartmayin Deletedmom11 yaa yaptım ben kabak havuç soğan sarımsak koydum çok lezzetli oldu ama gel gör yemedi bebe 🙄😂
Bhrrzgr Eymeninannesi0 evde yapsanız daha hoş olur kesinlikle ama malesef ben yapamıyorum hazır kullanıyorum doktor pınar labne verebilirsin dedi onu veriyorum
Eymeninannesi0 Deletedmom11 senden ilham aldım çocuğa soğan patates havuç fırına atıcamm bonosunu da uygulcm 🥰 😀
Deletedmom11 annediyeabartmayin öyle öyle sevecek yapacak bişi yok 😂 ben yaparken fazla yapıp kendimde yiyodum 🤭