EbZeyAh Merhaba anneler hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz etkili oldu mu ve bebeginiz ne kadarlikken kullanmaya başladınız ? Ya da gaz damlası dışında ne önerirsiniz gaz sancısı için ?
Annesininbaloglu EbZeyAh sap simlex çok iyi geldi benim oğluma kolik bir bebek anca bu ilaç iyi geliyo
Linamm EbZeyAh 1 aylıkken kullanmaya başladık. Sap simplex 4 saat arayla 8 damla günde 3 kez 6'şar damla da zinco veriyorum. Ayrıca günde 1 defa 5 damla biogia kullanıyoruz çok rahatladık diyebilirim 👍🏻
kursadsrkndyg EbZeyAh 15 gunluktu 1 ay nurse harveys kullandm smdi biogaia 2.5 aylık olduk hareketlendi eski si gbi ıkınması kalmadı cok sukur
Cglkzn Biogaia kullanıyordum maflor plus kullanmaya başladım tabi bu probiyotik gaz damlası zinco kullaniyordum ama bıraktım onu maflor yetiyor artık
Betulclsk Gokbayes2018 evet bende merak ediyorum iki damlamız var yarım ölçülerinde kullansam ıkısını bir zararı olurmu
SanemAsil Hanımlar Merhabalar zinco Damlada civa Var bildiğiniz gibi civada beyin gelişimine etkiliyor