limonlukarpuzzz Canim anneler 9 aylik bebislerinizin uykusu nasil biz bu saat okdu hala ayaktayiz uykuya direniyoruz 🤦 ustelik doktorumuz tavsiyesi ile bugun aksama kadar uyutmadim aksam 9 da uyudu yarim saat sonra uyandi.
Nurbeyzaytr limonlukarpuzzz bizde öyle 7 aylık ama bıktık artık dayanacak gücüm kalmadı sabah 6 7 olmadan uyumuyo
limonlukarpuzzz Nurbeyzaytr al bendende o kadar canim oturup agliyorum arrik o kadar çaresiz kaldim kii.
Nurbeyzaytr limonlukarpuzzz bende tükendim elimden bişey gelmiyor sürekli oyun istiyor pskolojik olarak yıprandım ne kendime bakabiliyorum ne Eve eşim zaten işe gidiyor yoruluyor eksik hissediyorum artık iyice
Nurbeyzaytr limonlukarpuzzz uyumuyo ki sabah 8 gibi uyyoz saat 12 ye kadar sonra akşam 8 den 9 a kadar uyyo sonra bitti ayaktayız uyutmaya çalışmaktan bıktım ayaklarım tutmuyo
Nurbeyzaytr limonlukarpuzzz neler denedim uyyo sanki hiç uyanmayacak gibi birden bir acıyo gözünü ağlamaya baslıyo göğsümü tutmuyo uyacağını biliyo matsit mi neyse ondan oldum resmen yatarak felan asla emmiyo
limonlukarpuzzz Nurbeyzaytr doktora soruyorum anlatiyorum bana diyo kii uykusuz bir bebek demekki. Nasil uykusuz anlatsana bana bi 😠