Mom076 Slm kızlar dogum yaptıktan sonra hala boğazımda kan geliyor tükürdüğümde yada abdest aldıgımda sızde de bu problem varmı yada yasayan oldumu
Annebaalll Mom076 benimde geliyor normal yaptim ben ama öyle asiri degil de tukurdugumde kirmizi oliyor bazen
nneslihan Mom076 hiçbir bilgim yok ama kanlı balgam olabilir mi? Benim hamilelikte burnum kanıyordu genize aktığı için birkaç kere öyle gelmişti benimde, ama doğumdan sonra hiç yaşamadım, duymadımda açıkcası doktorunuza da bir danışın isterseniz🌸
Mom076 Balkizlarim evet mıdede sorun olabılecegını soyledı doktor baktı ama orda da sorun cıkmadı cok şükür oglum suan 5 yasında halada aynı devam edıyor
Mom076 Annebaalll 5 sene gectı halada aynı mıde de de sorun cıkmadı doktorlar cokta ılgılenmıyor Almanya’da yasıyorum
Mom076 nneslihan yok balgam degıl normal kan sürekli gelıyor doktorlarda bısey bulamadılar sürekli kalbım sıkışıyor oyle olunca nefesım kesılıyo 😞😞
Mom076 Defnemm22 yok diş etti değil eminim mıde bulantısı oluyor sonra sıcak bısey gelıyor gıttıgımde kan gelıyor