Ygll Kmsal78 9 aylıkken wmeklemeyw başladı. Biz biraz geç kaldık sanırım yere koyup emeklemesine fırsat vermedik. Kucağımızdaydı hep (çok özlenen Bi bebekti o yüzden olsa gerek) 9 ayda emekledi yaklaşık 11 aylıkken de 10 adım kadar atıyordu. Yaşına kadar da yürüdü.
Mom091 Kmsal78 5,5 aylıkken emeklemeye, 8,5 aylıkken de yürümeye başlamıştı. Yürümesi erken dişi de aksine geçti. Hemen hemen 1 yaşında dişi çıkmıştı neredeyse dişçiye götürüp takma diş yaptıracaktım😁😁
Cansuk 7 aylık emeklemeye başladı şuan 13 aylık hala emekliyor 😂😂 yürümek işine gelmiyor. Tek başına ayarlar bi yere tutunmadan duruyor ama adım atma sorunumuz var
Canoglum72 Mom091 benim oğlum 4 aylık diş çıkardı 15 aylık daha yeni oturuyor koltuk vs tutunup kalkıyor daha adım yok😁
Mom091 Cennetinsusu sizin bebeğinizde çok hasta olmuş muydu? Ben hep geç çıktı heralde ondan bu kadar hasta oldu diye düşünüyorum hala😊
Cennetinsusu Mom091 Yok aksine pek hasta olmazdı. Birşeyler yerken çok zor oluyordu. Tek sıkıntım oydu 🤷🏻♀️ Gerçi yiyen bi bebek değildi ama olsun 🤦🏻♀️
Cennetinsusu Mom091 Aynen peşinde koşturuyorum. Pepenin mavisi aç ağzını, pepenin mavisini her renge dönüştürdük 😂 o ne isterse o renk oluyor 🤭🤣🤣
Mom091 Canoglum72 ah bu bebekler birbirinden o kadar farklı ki… tutunup kalkmaya başladıysa bir bakmışsınız yarın adım atıyor olur🥰