Esyil35 Merhaba anneler oğlum 4 ay 21 günlük rota aşısı yaptırmadık doktorumuz 10 da yaparız dedi 5 aylık olunca internetten bakıyorum ilk aşı 16 haftayı geçmememli diyor aranızda 5 aylıkken yaptıran varmı çok kararsızım geç kaldık diyede üzülüyorum
denizsn Esyil35 kuzum 2.doz 5 aylıkken yapılıyor diye biliyorum normalde 2. Ve 4. Ay veyahutta 3.ay ve 5.ay da yapılıyor. 2.ayda başka aşılar var diye bende 3.ayda yapmıştım evde kendim aldım yaptım yinede bi sağlık ocağındaki hemşireye bir sor istersen inşallah geç kalma vs olmaz 😶
Esyil35 denizsn herkes farklı birşey söylüyor sağlık ocağıdaki hemşirede çok ilgisiz o yüzden sormak istemedim doktorumuz da 5.ayda yaparız dedi ilk dozunu 4.ayda başka aşı olduğu için yapmadı 1ay arayla dedi ama 6aydada başka alı var nasıl olacak bilmiyorum
Kagan-89 Esyil35 Doktordan doktora degisiyor bence .iki farkli asi markasi var diye biliyorum bizimki rotateQ’ti. Dedigim gibi ilk dozu bizde 5. Ayinda yapildi 2. Dozu7 Aylikken yapildi.
Aze1903 Benim doktor yaptırma dedi. Kendi çocuğuma bile yapmadım ben dedi. 7.ayda özel aşılar var onları yaparız dedi. Gerçekten yapılması gereken ciddi bişey olsa sağlık karnesinde olurdu dedi. Etkisi %50 civarında dedi. Ne bilim eşimde yaptirmayalım dedi.
anne15 Esyil35 ilk dozu zamanında yapılmalıymış 12 hafta diye biliyorum zamanı gecerse hiç yapmıyolar bildiğim kadarıyla bizim 3 ve 5 aylıkken yapıldı.