Kubra066 Kızlar 5 aylık bi oğlum var sütümü sağarak veriyorum, arada sırada emziriyorum. Sütüm azaldı. Normalde 2-3 saatte bir sağdığım sütüm 150 ml ve üstü çıkarken 3 gündür 90-100 ml anca çıkıyor belki daha az. Sütüm mü kesilecek yoksa. Arttırmam için ne yapmam gerekiyor yardım edin.
pikacuu Kubra066 Adet dönemine yakın olduğu zamanlarda oluyor genellikle o yğzden kendine telaş yapma cnm geçici bir süreç bende de oluyor azalma
Egelim Kubra066 biz de 4 ay 2 günlüğüz , aynı sorun bizde de var, üstelik biz tek meme gidiyoruz. Daha önceleri 100 cc çıkan süt, şimdi 20 cc bile çıkmıyor, gün boyu neredeyse mama veriyorum, gece emziriyorum sadece, oda doyuyor mu muamma.
Umrannnx Ben de forumda yorumlarda okumuştum , adet oldugumda bi anda sutum azaldı, korkmaya başlamıştım araştırdım etkisi olabiliyormuş. Bi kaç gün sonra tekrar arttı sütüm. Siz de araştırın isterseniz
Kubra066 Umrannnx az önce baktım internetten azalma olabiliyormuş tadı da değişiyormuş. İnşallah adet dönemindedir. Teşekkür ederim
BaharAk Egelim bende aynı durumdayım oğlum emmedi başından beri şimdiye kadar günde 1 2 kez 20 cc 30 cc çıkıyodu artık hiç yok o kadar moralim bozuluyo ki oğlumu iştahı da yok kilosu da geriden geliyo 4 ay 25 günlük 😪
Kubra066 Egelim doyuyordur canım huysuzlanmuyorsa kilosu da normalse ayına göre merak etme. Mama meme idare edicez bi şekilde