Nuhelif Tugba81irem karbonatlı suyla siliyordum ağzının içini daha da çoğalırsa doktora götürün bir damla veriyor ismini şu an hatırlayamadım ama telaş yapmanıza gerek yok genel olarak her bebekte oluyor zamanla geçiyor
Ozlemkose85 Tugba81irem icme suyuna yarım çk karbonat koyup gazlı bezle siliyordum sabah akşam oyle geçmişti bizim
Ata0905 Tugba81irem mikostatin damla günde 4 kere 1 ml verirken ağzın iki yanına yarim yarim sıkın her tarafa temas etsin. . Ve günde iki kere gazlı beze damlatıp dil ve damagini silin. Bir kaç günde iyileşiyor. Geçmiş olsun 🌺
Tugba81irem Nuhelif mamayı içemiyor yutkunamiyor tıkanıyor dün acile götürdük karbonatlı suyla temizleyin dedi ama hiç fayda etmedi daha da çoğaldı dudaklarında falan oldu artık ne yapacağımı şaşırdım kaç saattir aç uykusuz
Tugba81irem Ozlemkose85 iki gündür yapıyorum ama damagindakiler iyice büyüdü yutkunamiyor artık çocuk azalmadı hiç
Gurbettekigelin Eğer çok fazla ise doktora gidin biz gittiğimizde bize bir damla vermişti sabahtan akşama kadar geçirmişti
Rabia- Pamukçuk için mikostatin damla al ve gazlı bezle günde 2 defa temizle canım ben öyle yaptım geçti☺️
Ozlemkose85 Tugba81irem o zaman doktora bi gosterin damla bisey verir belki.bizde mamayla beslendigimiz icin cok oluyordu doktoru karbonatli suyla silin demisti.siz bir doktora sorun.
Nuhelif Oğlum 2 aylıkken bende yaşadım bu sorunu çocuk doktoruna götürün veya arayarak sorun o ilacı verecektir büyük ihtimal evet huzursuzluk yapar ama zamanla geçiyor merak etmeyin
aynur942 Mikostatin damla kullanın günde 4 defa agzına sıkabilirsiniz emziriyorsanız göğüs ucunuda bu damlayla silebilirsiniz biberon emzik kullaniyorsanız karbonatlı suyla temizleyin hatta emziği karbonatlı suya batırıp verin